Seriale cu spini

Seriale care trebuie vazute la TV

Sunt o imensa amatoare de seriale. Imensa. Numarul orelor investite in ele este destul de mare, iar oamenii continua sa ma intrebe: cand ai atat timp? Intre timp dragilor, intre timp.

O mare parte din timpul pe care mi-l petrec acasa mi-l petrec uitandu-ma la seriale sau cautand seriale pe care vreau sa le vad. Numarul lor pare sa nu ma multumeasca, chiar daca in fiecare an un numar generos de seriale apara, dar pe de alta parte, un numar trist de seriale dispare. Asa este cu toata industria asta a filmelor si a serialelor. Nu este totul nemuritor, bine, daca nu facem vreo referire la Tanar si Nelinistit, dar nici acela nu este nemuritor pentru ca actorii s-au schimbat tocmai din motivul asta.

Cu ai mei dragi parinti avem sesiuni de seriale. Astea se intampla mai nou pentru ca eu mi-am scos televizorul din camera dar si pentru ca unele au farmecul lor vazute in familie. E drept ca pe mine de cele mai multe ori m-a ucis curiozitatea, asa ca am ajuns sa-mi downladez tot mai multe dintre seriale pentru a vedea ce se intampla. Acum, sunt iar in stadiul in care trebuie sa stau in fiecare saptamana sa astept un episod, lucru care nu ma incanta atat de mult precum s-ar crede, deoarece in continuare nu am destule episoade pe cat as vrea eu sa vad.

Duminica dimineata cand se mai aduna familia prin sufragerie, tata cauta desene animate, sa comentam toti. Am trecut de mult de Tom si Jerry sau Scooby Doo, acum ne uitam la desene care sa ne faca sa dezbatem mult mai aprins cine-ce. De ceva vreme s-a inceput maratonul Inspector Gadget, care se termina cu familia fredonand jumatate de zi prin casa theme-ul desenelor. Nu pot sa explic in cuvinte care sunt sentimentele cu toata familia privind desene animate. Tata cu un ochi se mai uita in sudoku, iar eu in pijama cu cafeaua sub nas (cana de cacao a fost inlocuita dupa o anumita varsta, cand dependenta de cafea ma face sa vreau sa ma trezesc dimineata). Peisajul este superb iar pe mine ma bucura ca varsta nu ne opreste sa facem lucruri care ne fac sa ne simtim bine.

De cand am crescut, am observat ca la mine in familie si desenele au aceeasi tematica precum serialele obisnuite la care ne uitam. sa fie ceva frumos, politist, cu robotei, inventii, oameni isteti. Sa ne puna creierul la muncit mult – doar suntem o familie.

Acum, sa va bag putin melodia in cap, pentru ca se apropie weekendul, boomerang are intr-una desene, iar eu sunt curioasa daca am ajuns sa vad de-a lungul timpului toate episoadele de desene animate din top preferate.

p.s. cand ies seara in weekend in oras, iar dimineata mai absentez de la sesiunile de desene, vad o mica dezamagire pe chipul mamei care se preface in acelasi timp ca nu era ceva atat de important.