in cautarea perfectiunii

Secretul cadourilor perfecte

Eu m-am tot dat mare ca sunt experta in cadouri. Bine, prietenii mei pot spune ca sunt experta. Am un secret pe care sunt dispusa sa il impartasesc cu toata lumea: imi place sa fac cadouri

Nu doar ca imi place sa fac cadouri, dar imi place sa le gandesc, sa surpind lumea. Fac cadouri cam cu orice ocazie pe care o am, doar pentru ca mi-e la indemana si am vazut ceva dragut care eram sigura ca o sa-i placa lui X. Am idei pregatite, intotdeauna doar pentru a face oameni fericiti. Poate ca din multe puncte de vedere, am prea multa vreme sa caut, sau sunt prea cu idei la activ intotdeauna.

Personal, urasc cand nu am idei si stiu ca se apropie o perioada de cadouri. Urasc din suflet momentul in care ma plimb cu privirea goala prin tot felul de magazine, asteptand sa-mi vina ideea, asteptand orice semn divin de la Zeul Cadourilor. Internetul pare ca se termina in momentele alea si nimic nu mai imi place.

– bijuterii – nu

– carti nu stii de care citeste

– haine risti sa nu le nimeresti

– accesorii de haine nu poarta/are prea multe

– bauturi nu, nu e un cadou personalizat

-bibelouri si ornamente sunt kitchoase marea majoritate.

In final, dupa multe atacuri de panica ideile curg. Imi amintesc discutii in care am notat mental: o sa-ti iau asta de ziua ta si apoi ma calmez. De multe ori ma duc spre produse de frumusete si lucruri d-astea de suflet. Consumabile care ne fac fericiti in momentele in care ramanem noi cu noi. Flenduresc un magazin de produse bio organice, rasfoiesc pagini despre origami, iar apoi, in final, apare cadoul sub o forma la care nu te astepti. Ambalajul spune un cadou, interiorul aduce un zambet.

Cutii de cadouri cu fund fals, Fundite din banda dublu-adeziva care nu se pot dezlipi, cutii pline cu bucati de ziare taiate – doar sa te enerveze.

Asa sunt eu cu cadourile, iar prietenii se razbuna de fiecare data cand au ocazia. La mine e usor, pentru ca-mi plac monedele de 1 ban, care sunt grele in majoritatea timpului si imi transforma poseta intr-o geanta de valori de cel putin 6kg.