in cautarea perfectiunii

Schimbari radicale in culori

Ma distreaza enorm de mult, cand oamenii fac schimbari sau se socheaza la schimbarile mele. Poate ca am eu un aspect mai artistic uneori, dar schimbari la nivel de par, unghii si sprancene mi se pare o perioada frumoasa, de abordare a unui nou, care trece in maxim 2 saptamani si care ma face sa-mi dau seama daca-l doresc implementat mai bine sau nu.

Mi-am vopsit sprancenele negre, foarte negre, lasand culoarea pe ele sa stea vreo saptamana. Le-am facut si subtiri si groase, arcuite sau deloc. Unghiile le-am purtat de la mici si negre la imense si colorate.

Am trecut de perioadele astea, oarecum, de multe ori din lipsa de timp de a mai ramane cu o manichiura perfecta intotdeauna. Pe de alta parte, acum noua abordare este schimbarea culorii parului, intr-o multime de alte nuante si de abordari. De tuns inca nu a mai ajuns in tot felul de frizuri, dar nici mult nu mai are.

Mama ma ameninta dojenitor, ca in ritmul asta am sa ajung cheala pana la 30 ani. Of tu mami, ce stii tu, ca doar nu totul e culoare, nu totul e toxic, dar cu cat e mai toxic, cu atat e mai frumoasa viata. Si-am sa raman cheala, iar mai apoi am sa port peruci colorate. Da, asta e planul.

De la roz, la bleo, gri si mov sau toate combinate, decolorandu-se frumos intr-un roscat spre blond iar apoi devenind timid un saten care nu mai stie incotro sa o ia. Cam prin asta trece parul meu intr-o perioada de 2 luni, iar eu il felicit deoarece se pastreaza frumos, eroic si in plus ma mentine intotdeauna cu nuante placute.

Un gif asadar cu schimbarile coloristice septembrie-decembrie

IMG_20150914_113525-ANIMATION

*urmeaza update

Multumesc Simona!