in cautarea perfectiunii

Scaunul perfect

Am ajuns sa fiu un om al internetului. Flendurez toate site-urile posibile si imposibile in cautarea perfectiunii. Eu stiu ca perfectiunea in general se gaseste pe facebook, dar traiesc cu impresia ca poti sa o ai daca bugetul tau iti permite. Sa gasesti perfectiunea la un buget mai mic, este provocarea de care ma lovesc in fiecare moment de cand deschid calculatorul si pana il inchid.

Problema saptamanii este: scaunul perfect.

Ne-am hotarat la birou ca vom face o schimbare a mobilierului, o schimbare a tuturor lucrurilor care ne incurca, sa scapam de scaune rupte si foarte uzate. Aceasta cautare a fost marea capcana pentru fetele din birou. Nu am reusit sa ajungem la un comun deacord pentru 8 scaune de acelasi fel, dar in schimb, ne-am hotarat cum o sa amenajam camera copiilor, am recomandat prietenilor cu copii tot felul de idei de reamenajare, am facut orice numai la noi nu ne-am gandit.

Dupa cateva zile bune de lucrat, ne-am hotarat ca ne dorim sa fim copii iar, pentru ca singurul lucru la care am cazut toate de acord este faptul ca vrem fiecare un scaun de masa atasabil. Il vrem asa, cu toata dorinta si sufletul, pentru ca sunt facute sa-ti tina spatele  drept si o pozitie corecta a corpului, iar noi, ne lafaim in tot felul de scaune incomode si apoi ne plangem de dureri de spate.

Am renuntat la idee pentru ca suntem prea mari (inaltime vs greutate) pentru ele, in plus, nu stim exact cine poate sa ne ia pe fiecare in brate sa ne puna in scaunel.

Visam astfel iar la momentele in care eram copii, visam la momentul in care vom folosi pentru ai nostri asa ceva. Ne dorim mult sa fie ceva asemanator si pentru cei mari. Chiar daca multi nu cred, noi, astia mari, ramanem copii in suflet si ne bucuram la atentie, ciocolata, scaune comode si mult somn!

Perfectiunea Scaunelor !
Perfectiunea Scaunelor !