bucati de ganduri

Sarbatori Fericite

Anul asta, m-am gandit sa-l fac mai shiny pentru o parte din netuistii care-mi sunt dragi. E usor sa faci asta daca iti pasa si daca iti dai putin silinta. Nu mult, doar putin.

Am facut felicitari (home & hand made) pentru Micu , Tomata , Jorj , Laur , si Ada (ea n-are link dar o iertam). Am trecut prin Iulius Mall sa-l salut si pe Mircea (ieri), si astazi, termin de cumparat cadourile (asa, pe ultima suta), de aruncat zambete, si in special urari. Ma gandesc sa fac si ceva pentru tine, daca tot iti obosesti retina cu aberatiile mele, cu broken heart si cuvinte spuse ca din gura unei liceence parasite. Nu este vina mea ca unele imi ies asa. Problema este in functie de cata daruire dau fiecarui cuvant si fiecarei scrieri. Problema este ca daca articolul contine mai putin din mine, suna ca si cum ar fi cuvintele altuia. Poate asta sunt eu. Poate sunt o liceeanca pentru toata viata cu inima franta. Nu am de ce sa ma ascund. Nu o sa imi iasa vreodata articolele si surprizele altfel decat asa cum sunt eu. Eu ma bucur daca aduc pe chipul unora, un zambet. Mie imi ajunge. Daca va privi si va zambi, daca citind ce aberez eu, iti vei aminti de altcineva, iti vei aminti poate de tine.

Deviez de la subiect. In concluzie : Sarbatori pascale fericite. Sa va aduca ala cu urechi lungi tot ce va doriti acolo in adancul sufletului si nu stie nimeni. Sa va aduca linistea sufleteasca de care aveti nevoie, si cat mai putine motive de stres. Sa aduca puterea de a zambi si atunci cand nu trebuie si vointa de a visa chiar daca vezi cum toata iata se darama in fata ta. Sa aveti puterea sa puneti piciorul in prag atunci cand este nevoie, si sa nu ii uitati pe aceia pe care tindem sa ii uitam, pentru ca ei sunt cei mai important (deoarece ei nu ne uita atunci cand vrem sa fim uitati).

Cam lunga urarea mea, sper ca ai inteles ce iti doresc !