Gramada

Saracacios

A venit primavara. S-a lasat asteptata mai mult decat era nevoie, mai mult decat aveam eu chef sa o astept. Asta poate e important. A iesit totusi soarele la finalul lui martie, ploaie n-am prea avut (asa cum vroia Alifantis) dar, am avut si noi, un zambet si multe tristeti. Zilele astea au fost confuze. Ma cert cu soarele si nu stiu ce sa fac. Incep sa-mi pierd obiecte, si sunt probabil prea tanara sa simt stresul fizic. Dar ce mai conteaza toate astea?

Cam saracacioasa primavara asta. Totusi copii sunt in spatele blocului si se joaca cu mingea, indragostitii sunt pe la colturi, inghesuiti si prinsi de primavara, evenimentele incep sa curga si lumea isi sintra in normalul pe care-l poate oferi (asa cum stie ea) primavara. Proiectele care cer voluntari si castigatori incep sa imbratiseze populatia, si printre doua susoteli se intreaba lumea “si? Ce faci la vara?”

A inceput colectarea de carti, amanunte la Cezara in cadrul #lecturiurbane. Eu am ridicat degetul la cateva carti, si, astept, cu nerabdare, sa mai ridice unii degetul (macar aici). Intre timp, imi ocup si eu timpul, cu soarele de pe cer