Gramada

Sa va prezind raiul meu

E clar ca orice loc superb de pe pamant este un rai, este un rai al fiecaruia in functie de ce ne place. Pentru unii raiul este in Caraibe, pentru altii raiul este la Polul Nord, unii ar prefera Iraq sau Brazilia, altii ar prefera Cuba pentru rom si iarba, sau Amsterdam pentru iarba si curve.

Noi femeile suntem mai pretentioase, adoram toamna doar pentru ca putem sa dezbracam barbati atunci cand ni se face frig iar ei sunt gentilomi si isi dau jos hainele de pe ei sa-i vedem cum isi incoarda abdomenul, cum li se intaresc sfarcurile : detalii de acest gen.

Locul ideal pentru o femeie este cel unde sta la un bar, se bronzeaza de la caldura, bea shot-uri flambate si e destul de cald incat sa nu reziste apa in bauturi, nu ai nevoie de gheata pentru ca oricum e superb, ai bronzul perfect, toti prietenii in jur, o multime de barbati frumosi.

Cand o sa mor, vreau sa ajung in iad, acolo va fi destul de cald incat sa am bronzul perfect, fara dungi, nu vor fi pudici, toti vom minti in jur si ne vom fura shot-urile unii altora, vor fi orgii incredibile si urlete, gemete. Toti oamenii frumosi vor fi acolo deoarece cei urati nu au gresit cu nimic si stau in rai. Din cauza caldurii apa nu va rezista iar alcolul ne va imbata pe toti. Va fi ca la serbarile Dionysiece de pe vremea grecilor cu caldura cu tot.

Iadul este raiul meu !

articol inspirat din discutia de la pranz cu Zaineasca