Gramada

Sa nu ma parasesti !

Dragul meu,

Mi-e atat de greu sa iti exprim prin cuvinte ceea ce simt in aceste momente. Imi este atat de greu sa iti explic in cuvinte pe care cel putin sa le intelegi, atat timp cat tu esti ceea ce esti. Erai candva acela care ma mangaia, cu o atingere fina. Am stat langa tine privind – usor indrerata – toata schimbarea. Pielea ta devenea solzoasa iar prin vene iti curgea un sange verde. Vedeam ca nu mai esti tu. Vedeam ca incepi sa te transformi. Poate ca avem toti nevoie de transformare ca sa fim completi.

Poaet ca transformarea ta a fost si pe baza de iubire. De unde sa stiu eu daca lighioana aia care a lasat in tine bacteria asta nu e femela si nu te iubeste la fel de mult ca si mine. Poate sunt eu venita dintr-o alta dimensiune spatio-temporala. Poate ca toate astea nu ar mai trebui sa conteze.

Te rog, dupa ce citesti scrisoarea mea sa-ti mai folosesti din energie sa citesti Sa nu ma parasesti. Este o poveset de dragoste asemanatoare cu a noastra. Nu stiau nici ei ca exista lume dupa ceea ce au fost educati la fel cum nu stiam nici noi. Acum, tu vei uita aceasta lume, dar sper ca ultimele bucati de energie sa-ti aminteasca de noi, sa te regasesti in povestea de iubire. Sper sa o tii acolo in viitoarea nava a ta unde vei aduna trofeele.

Va veni cu siguranta nava-mama dupa tine zilele astea, iar daca eu nu am sa plec la timp ma vor ucide. Stiu ca nu ma vor transforma si pe mine in ceva ce ar putea sa semene cu mine, pentru ca atunci iubirea noastra ar fi prea reala. Ce frumos ar fi sa ne transformam amandoi in acelasi lucru si sa ne iubim, sa ne traim povestea de dragoste mai departe de granitele terestre care ne sunt lasate.

Vei semana si tu cu monstrul acesta care ma vaneaza si care nu se va opri pana nu ma va ucide. E bine deoarece noi oricum am fost antrenati sa ucidem, deci sunt sigura ca vei face “pe cealalta lume” exact ceea ce iti place. Este frumos sa te amagesti ca celalalt are ceea ce-si doreste si ca oricat de mult pare ca s-ar chinui el de fapt o duce bine. Este unul din lucrurile care te invata cartea asta. Citeste-o te rog!

Citeste ca sa-ti amintesti ceea ce eram noi, ca sa pastrezi undeva in tine o amintire vaga a ceea ce a fost perioada noastra petrecuta impreuna.

Dupa ce te vei transforma intr-un robot mare si infiorator, dupa ce vei face turul galaxiei, aminteste-ti sa iti cumperi cartea de cate ori te opresti pe cate o insula. Vor veni! Vei avea ce sa ataci! Vei vedea lumea de dincolo altfel de cum ai fost invatat, vei vedea lumea altfel de cum ai citit-o. In calculatorul de pe mana, logheaza-te la o sursa de wi-fi. Nu le sparge sistemul, fi subtil ca un cumparator oarecare. Poti comanda cu un singur click de pe Elefant.ro , ei iti ofera o procedura prin care poti completa doar o singura data adresa de livrare si preferintele. Toate vor fi setate predefinit si ti se va livra automat la aceeasi adresa, folosind aceleasi date. Asta o sa te ajute sa nu te gaseasca niciodata, chiar daca tu schimbi insulele. Clientii lor au o multime de carti in toate formatele, inclusiv cele digitale, au ebook-uri, ereadere, tablete, poti citi inainte primele pagini. O sa ai tot ce o sa iti poti dori cat sa-ti amintesti de mine doar rascolind o biblioteca.

Tot ce-ti ramane ca pamanetan este sa cunosti citind. Sa cunosti viata altfel de cum o vezi tu. Cartea asta o sa-ti ofere iubirea atat de pura si neconditionata incat sper sa iti aminteasca doar de mine si sa nu te afecteze altfel. Orice am fi, animale sau oameni, trebuie sa ne incheiem menirea pentru care am fost adusi pe lume. Trebuie sa devenim completi. Trebuie sa credem ca facem ceea ce trebuie. Cartea o sa iti povesteasca mult mai bine asta.

Iubitul meu, o sa-mi lipsesti, dar stiu ca o sa fi cel mai crud Predator!