sa ne intelegem

Am sesizat ca unii se tem de mine. Dar nu se tem de mine ca de bau-bau, se tem ca pot sa zica ceva iar eu sa fiu uracioasa, rea, urlatoare. Stand ieri cu micu in baie (cine stie cunoaste) , am ajuns la concluzia ca unii nu stiu cum sunt eu, iar tu ca cititor, nu iti dai seama ca ala e tonul pe care eu raspund, tu, ca cel ce comentezi nu stii, ca pur si simplu asta e modul meu ratzoit, flegmatic si plictisit de a raspunde.

Pe ocazia asta cer sa nu se ia la fiece colt din inimioara ce zic, e pur si simplu modul meu de a vorbi, asta in caz ca vrei sa ne “certam” iar atunci iti dau numaru meu si ne certam acolo ca eu nu-mi impart sosetele in public

Cu ocazia asta ii urez colegului de celula FlorinDanielComan sa “Taci in pm” asa 🙂 pentru ca tu n-ai drept de apel, meri la * si comenteaza, te rog frumos, Multumesc! 😀 (scuze dar nu mai puteam sa ma abtin sa ii zic)

Da stiu, ma consum prea mult, dar, daca nu m-as consuma n-as mai fi eu. Si sper ca peste 5 ani cand ma vei citii sa ajungi la concluzia ca nu m-am schimbat, si sa nu mi se urce literele la cap.

In alta ordine de idei, s-ar putea (sanse mari) sa aterizez pe litoral weekendul viitor, adica weekendul asta, la liberty. Cine-i in zona, ajunge, e pe drum, sa spuna si tragem o cafea, o poza ceva.

Voi ridica si poze de la buc, am unele dragute, voi ridica si poze de la nunta verisoarei mele, si cam atat. DAca mai vrei alte poze, cere si ti se va da 😀

Acu, ma duc sa fac nani nani ca mi se inchide display-u, dar revin io cu multe multe barfe.

Apropo , ca mi-am amintit, cand imi mai trimiti salutarile tale prin altii gen Shuru, Ninja, Micu, Aditzu, Ioana, Etc, spune si din partea cui, ca sa stiu, ca nu imi dau seama dupa “mi-o zis sa te salut” :))

4 thoughts to “sa ne intelegem”

  1. Stii de ce le e tema, mai mult si mai mult, barbatilor bine crescuti? De scandal. De aceea, prefera sa stea intr-un colt, pana ii trece nebunei (sic!), ca doar n-o s-o tina 1000 de ani 😀

  2. Am observat ca citesti teo.rusu. O tipa lipsita de originalitate, dar cu o mare dorinta de a avea si ea blog ca asa e moda. Fura ideile altora, le schimba nitelus si le posteaza la ea pe blog. Chiar ea mi-a marturisit ,,secretul de a avea un blog interesant". Prefer insa blogurile cu idei originale, nu teo.rusu-plagiatoare. Tu ce parere ai?

  3. eu nu-mi spal lucrurile in public, nu dau pareri despre altii decat cand sunt provocata, in rest, iti spun parerile mele daca nu te semnezi anonim. DA unu real, lasi date de contact, si discutam acolo parerea mea despre cei pe care-i citesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.