Aberatii speciale

Sa ne canalizam energia

De multe ori, de cele mai multe ori, atunci cand ma enervez n creierul me se intampla ceva groaznic. E absolut infiorator ce as putea sa gandesc. Scene de filme de groaza se perinda lejer in fata ochilor mei iar eu zambesc psihotic. Nu sunt cele mai frumoase ganduri, tocmai de aceea incerc sa le ingrop undeva. Am descoperit ca nu este bine sa le ingrop deoarece varianta foarte light a lor sunt urletele si isteriile pe care le fac atunci cand sunt indeajuns de nervoasa.

Zilele astea m-am certat cu ecranul deoarece un domnisor cu care incerc sa colaborez la un proiect nu a fost deloc darnic in detalii tehnice asa ca acolo unde n-am avut a trebuit sa improvizez,  si nu ma incanta deloc delay-ul de aproape o saptamana care s-a intamplat din cauza lui. Pentru ca baiatul s-a plans ca nu sunt cel mai dragut om cand ii trimit mailuri iar urla din inima mea devenea tot mai mare la fiecare eroare, fiecare bug, fiecare parola si verificare.

Am deschis word-ul si am inceput sa scriu. Am scris, tot ceea ce era in gadul meu. Am scris toate cuvintele alea grele pana cand au inceput sa ma doara degetele de la scris. Am scris si sunt sigura ca exista cel putin un om in lumea asta care ar fi mandru de ceea ce am scris. El este : James Wan