in cautarea perfectiunii

Sa mergem la Miss Basarabia :D

Update:

pohui

CASTIGATORUL este Sergiu. Voi lua legatura cu tine pe e-mail pentru a primi detaliile despre invitatie. Daca nu vei raspunde pana maine la ora 12:00, voi mai face tragerea la sort pentru a desemna un alt castigator. Va multumesc pentru participare!

Miss Basarabia se apropie cu pasi repezi. Nu credeam ca o sa fiu fascinata de un concurs de genul, dar la cati oameni am cunoscut care imi explica faptul ca Basarabia este pamant romanesc!, ma gandesc sa merg. E drept, eu poate nu ma dau in vant dupa un concurs de frumusete, eu recunosc sa spun ca ma duc pentru concertul de dupa, pentru ca Carla’s Dreams si vreau sa imi fie POHUI si fara INNA 😀

Afis Carla`s Dreams Miss basarabia

Pentru ca nu-mi place sa ma petrec singura, dau o invitatie la concert 😀 Invitatia va pleca la cel care-mi spune melodia favorita de la Carla’s Dreams. As aprecia daca nu ar fi tot POHUI, ca la tot poporul 😉 😀

Concursul tine pana marti 24 martie la ora 16:00, iar pe la ora 21 o sa iau random.org si o sa anunt castigatorul.

Atentie! va rog sa lasati o adresa de e-mail valida!!!!!!

Pentru si mai mult detalii despre eveniment, va rog aruncati o privire peste comunicatul de presa:

Grupul de Inițiativă Basarabeană Cluj organizează concursul de frumusețe, ,,Miss Basarabia” ediția a patra din cadrul Festivalului ,,Basarabia”, ediția a XII-a care va debuta prezentând cele mai frumoase, talentate și perseverente basarabence. În concurs s-au înscris 18 pretendente la coroniță, însă doar 6 dintre ele vor fi puse sub lupă și analizate, astfel încât una dintre ele sa fie Miss Basarabia 2015. Cireașa de pe tort este grația, eleganța și frumusețea participantelor, care tind să impresioneze atât publicul, care în urma voting-ului online va oferi titlul de ,,Miss Popularitate”, cât și membrii juriului, care vor avea cea mai grea misiune, dar pentru că sunt profesioniști invincibili vor juriza prin prisma obiectivității și perseverenței. Tinerele basarabence spun că au un scop comun, acela de a crea un eveniment memorabil, de a cuceri priviri și a stârni aplauze.

Frumusețea, talentul și ambiția demonstată de către participante în seara de 25 martie, în urma celor 6 probe de foc, va fi desemnată câștigătoarea acestei ediții, care se anunță a fi specială. Arina Vrabie, președintele Grupului de Inițiativă Basarabeană Cluj susține:  Miss Basarabia crează combinația perfectă dintre rafinament și frumusețe. Femeile, basarabencele dincolo de hoațe de priviri, pot oferi spectacol. Noutatea actualei ediții este stilul tradițional în care am ales să organizăm concursul. Cât de frumoasă e o femeie în ie și cât de bine învârte horele! Miss Basarabia 2015  înseamnă întoarcerea la tradiții!

,,Miss Basarabia” e considerat a fi cel mai așteptat și senzațional eveniment al lunii martie. Senzaționalul de această dată va fi oferit de trupa basarabeană Carla’s Deams, proiectul năucitor de vizivil și halucinant de misterios. Proiect de mare impact ce a generat reacții masive și absolute controversate, oare clujenii vor putea să vadă trupa fără mască?

,,Miss Basarabia 2015 ” care va avea loc în Club SIN, str. Universității, nr.3.