bucati de ganduri

Sa incepem cu inceputul

Dragul meu, ai crezut ca tu esti cel ciudat dintre noi doi. Te-ai inselat amarnic. Nu este nicio ciudatenie atunci cand este vorba de noi – atat ca si cuplu cat si ca si indivizi – mai ales intr-o lume de puritani care refuza sa vorbeasca despre sex.

Dragul meu, ai crezut ca suntem o populatie care nu stie aprecia cultura dar ai uitat sa tii cont de multitudinea de magazine online disponibile pentru a ne rapi sufletul. Eu am gasit o librarie pentru ca o fata normala nu poate decat sa caute o librarie ca sa impresioneze.

Momentul acela ciudat cand o librarie te impresioneaza pe tine. Cum mama masii din toate prostiile astea existentialiste din intreg universul sa te impresioneze o librarie? Ti-ai gasit! Se cumpara usor, a gama larga, au tot ce vrei. Da, aberez ! De ce ai crede ca exista – tocmai la noi in tara – o librarie cu  peste 40.000 de carti, eBooks, muzica, filme, eReadere si tablete. Mai mult, cumparatorii pot citi inainte de a cumpara  primele 20 de pagini din peste 5.000 de carti. Stiu ca nu-ti vine a crede – nici mie nu mi-a venit , dar tarisoara noastra incepe sa se comporte normal in comparatie cu restul planetei. Elefant.ro au un nume atat de colorat precum oferta lor, ti-am spus eu ca evoluam intr-o viteza 2.0 pentru a ajunge din urma intreg universul.

Dragul meu, suntem o populatie de puritani si ne e frica sa vorbim despre ce e cu adevarat important in adancul sufletelor noastre. Atunci cand spunem “sex” vedem negru in fata ochilor. Nu reusim sa ne exprimam cum trebe si sunem soptit orice ne intereseaza din acest subiect. Doar dupa ce mult alcool ne invadeaza venele adevarata fata a sexului incepe sa se arate , hormonii vuiesc prin organism si nimic nu mai conteaza pentru ca tabu-ul e ascuns intr-o timiditate mentala pe care nu ne-o permitem sa o stricam.

Dragul meu, iti prezint civilizatia umana : dependenti de sex si prefacuti cat se poate de mult. Nimeni nu realizeaza cat de important este acest sport decat in momentul in care nu-l mai face. Aparent, este un autor destul de cunoscut pe nume Chuck Palahniuk. A reusit omu sa scrie mai multe carti in care reprezinta foarte frumos ceea ce se intampla in capul nostru – al oamenilor. Este foarte greu sa nu fi judecat atunci cand faci acest lucru dar lui nu i-a pasat.

A scris o poveste despre oamenii dependenti de sex, despre spitale de nebuni si o multime de oameni bolnavi intr-o multime stadii de boala. A scris o poveste despre oameni pe care noi – societatea – refuzam sa-i privim ca pe niste fiinte umane pentru ca nu putem concepe faptul ca ei traiesc printre noi. Multi dintre ei ascund in capul lor demoni sexuali foarte puternic si emana o energie care ar fi invidiata de producatori de filme porno, dar pe ei nu asta ii intereseaza.

Pentru a intelege de ce traim intr-o societate de puritani chiar daca lumea vorbeste non-stop despre sex, trebuie sa citesti Sufocare, vei intelege fara probleme acest lucru. Vei intelege o multime de lucruri pe care alte carti ti le descriu in metafore plictisitoare. Nu e greu de gasit sau de achizitionat, mai ales acum, cand am intrat in rand cu lumea si Elefant.ro are Comanda cu un click, procedura prin care clienii vor completa o singura data adresa de livrare si preferintele de plata, direct din contul de utilizator. Aceste informaţii vor deveni setari predefinite si vor fi folosite ulterior pentru fiecare comanda cu un click plasata – lucru care este ubercool deoarece nu mai pierzi timp facand – refacand astfel de lucruri usor enervante.

Dragul meu, te rog frumos, cumparat-i cartea si hai sa dezbatem pe marginea ei. Stiu ca intr-o mare de carti precum a lor o sa ai tendinta sa cumperi o multime de carti, dar pentru inceput, testeaza-i si cumpara una, iar apoi dupa ce ajunge la tine si o citesti mai cumperi una. Ajunge ca in relatia asta a noastra la distanta (ca trebuie sa recunoastem esti 3 platenete mai incolo) sa fiu eu cea care are tot timpul waiting list la carti. Promit ca o sa-mi comand si eu ceva de la libraria voastra.

cu drag,
cumpara-ti cartea !

p.s. Da, am vorbit cu ei, fac livrari si la tine, acu nu mai cauta scuze!

xoxo