in cautarea perfectiunii

Romanii au orgoliu si ura, oameni suntem!

Am evitat, am evitat sa scriu pe blog despre Cristian Gog, asta nu inseamna ca nu l-am sustinut. Tin minte reactia lui Ciulea cand am ajuns in Le General sa iau tura de postere si stickere : tu, da ai zis ca nu vii! Nu planuisem sa ajung pentru ca imi facusem alte planuri, dar s-a schimbat schimbarea astfel am ajuns, mi-am luat pumnul de stickere, teancul de postere si am trecut la atac.

Cred ca in orice concurs or sa fie oameni pro si contra, mai ales cand sunt lucruri pe care nu sunt obisnuiti sa le vada – atat la televizor cat si in viata reala. Prima data cand l-am vazut pe Cristian Gog nu mi-a venit sa cred nici mie. Farmecul tuturor acestor trucuri este sa nu stii secretul. Eu vreau sa invat unul singur si poate il conving sa ma invete. Il platesc. Il platesc in felicitari pentru Nepoti de Craciun, pentru ca daca nu era el, eu nu aveam an de an cu cateva sute de bunici mai mult, el nu facea zilele astea atatia batranei fericiti. Sunt sigura ca au fost atat de fericiti ca atunci cand a venit el cu cadourile.

Nu am ce sa spun despre ce s-a intamplat la Cluj, tot ce vreau sa spn e ca sper ca intr-o zi, fiecare dintre noi sa fim sustinuti intr-un proiect in care credem cu tot sufletul de comunitate. Fiecare dintre noi merita toata atentia comunitatii pentru ca suntem uniti chiar daca avem zilele noastre cand ne injuram doar pentru ca au aparut prea multi nori pe cer.

Pana atunci, sa ne bucuram de noi, de toate proiectele pe care vrem sa le facem, de paharele pe care le bem impreuna, de cat de faini suntem, sa ne bucuram ca am castigat, ca am venit cu ceva ce Romania nu prea stia, chiar daca sunt cativa care fac asta. A stat toata lumea cu sufletul la gura, inclusv haterii. Felicitari, si sper sa ne mandrim cu cat mai multi clujeni care fac orasul sa fie pe buzele tuturor.