Gramada

Rochia din vis – perfectiunea

Poate prea multa lume stie cat de mult ador eu rochitele, fustele, toate lucrurile astea care te fac, pur si simplu sa radiezi de fericirie indiferent cum este vremea de afara. Rochiile au asupra femeilor (sigur si a barbatilor) un efect pe care niciun parfum nu o sa-l atinga vreodata. Este efectul ala de fericire care nu moare vreodata pe care nici iubirea nu-l poate egala (decat la primele intalniri).

Nu mai este niciun secret ca eu de ceva vreme am cele mai dubioase vise.

Visez ca ma marit intr-o iarna cu multa zapada. Cu atat de mult alb incat te dor ochii, dar rochia mea e neagra cu rosu. Am speriat pe aproape toata lumea cu visele mele cu rochie neagra, sau mai mult – cu rochie de mireasa. Nu m-am calmat totusi aici. Visez atat de mult tot procedeul ala de nunta, incat cred ca am sa dau unfriend la toate prietenele/prietenii mei de pe retele virtuale care se vor casatori in viitorul apropiat, sau au facut-o. Prezenta lor nu-mi face deloc bine in retelele astea virtuale, pentru ca subconstientul meu traieste tot mai mult cu confirmarea faptului ca el trebuie sa-mi pregateasca o nunta perfecta.

Totul este visat intr-un amanunt atat de clar, incat uneori chiar ma sperie. Am unele zile in care ma gandesc daca am visat sau chiar a fost real. Visez ca povestesc cu domnisoare de onoare, le pregatesc tot felul de idei de rochii de seara, iar ele nu par asa de incantate ca mine, dar par a ma accepta pentru ca numa o nunta mare si frumoasa o sa aiba, altu care sa-si nenoroceasca viata sigur nu mai gaseste.

Sotul (la care nu reusesc nicium sa-i vad fata) pare a ma sustine in toate ideile mele, pare a flenduri cu mine site-uri cu rochii de ocazie, costume, organizari, idei, nunti, orice. Imi lasa dimineata reviste de mirese si flori langa o ceasca aburita de cafea. Imi lasa post-ituri cu mesaje haioase pe cartle pe care le citesc, pe tastatura, pe kindle. Imi spune ca sunt cel mai inspirat om in organizare si sa ma bazez pe tot ce visez, pentru ca perfectiunea vine din interiorul nostru.

Azi de dimineata cand ma trezisem cu cafeaua la pat (sotul meu din vis e imaginar), imi lasase Il Segno ca sursa de inspiratie.

In ritmul asta, daca m-oi marita, deja am toata nunta planificata. Am visat totul in cateva luni. Cu lux de amanunte.