in cautarea perfectiunii

Revenirea

de o vreme, am o lene în oase, de zici că a scrie la pc, sau a ieşii în oraş e cel mai mare efort pe care îl pot face. Nu ştiu de ce. E drept, astenia de toamnă şi-a spus cuvântul, şi la mine, şi, în cuând voi începe să-i spun lui Mif  “wake up babe, september it’s over”, pentru că iar mi-a citit gândurile, şi zi de zi văd în statusul lui, să-l trezească cineva, când  nenea septembrie va pleca, cu asteniile lui cu tot.

Am revenit, pentru că, observ, că de la ziua mea nu am mai scris nimic. Ruşinică mie! Nu te dezamăgesc stimabilule, îţi mai pun câte o micp atenţie, o frustrare, un banc, ceva, să ştii că nu te-am uitat. Marile articole vin mai încet. Ştii tu, ca esenţele tari se ţin în sticluţe mici (oare d-aia nu am mai crescut eu mare-mare? dar .. eu nu sunt tare… hm!)

În schimb, Valeriu scumpule, te vei bucura să aflii că, în luna septembrie, am piese noi care mă obsedează, dar acum, sunt şi disperantă pentru că, nu le găsesc pe nicăieri, bine nenea Youtube nu se pune, dar, mă refer aşa, ca fapt divers. O sa pun lista zilele astea, aştept să văd dacă nu mă mai prinde o obsesie.

Apropo, că vorbim de piese, am găsit una, care ar putea fi folosită într-un film de groază. Problema este că, pentru cineva care nu ştie originalul piesei, e superbă piesa, dar pentru cineva cine ştie originalul, piesa îţi dă fiori.

Aşa,  a început şcoala (ce concluzie am putut spune şi eu) , şi, acum am început să îmi caut şi eu un ghiozdan. Nu obişnuiesc să port genţi pentru că eu, care car o gramadă (mare) de chestii aparent inutile în geantă, am nevoie de ghiozdan, altfel, mă doare un umăr de mor.

gata. revin cu aberaţii mai speciale, 😉