obsesii

Razboiul emoticoanelor

Toata lumea a comentat, re-comentat, discutat aprins sau nu despre asta si s-a concluzionat. Da, este un razboi. Prin toata lumea ma refer la dono , di’she , si multi altii de prin blogosfera. M-am oprit doar la ei la mentionat pentru ca mi-au placut parerile lor. DeCe, e un mic dependent de emoticonuri, ca sa iti inveseleasca pagina, oricand, oricum, iar Dono se intreaba daca nu cumva sunt in plus, si daca toate astea nu ne strica.
Unul pentru unul impotriva. Eu sunt pentru totusi. Pentru ca sunt de parere ca infrumuseteaza usor pagina. Fiecare camera de chat, ii are altfel. In general ii prefer pe cei de la yahoo, dar, am mai gasit alte camere de chat cu omuleti mici si galbeni mai haiosi, i-as updata dar nu are farmec daca ii vad doar eu si nu si celalalt.
Tin minte totusi, prin 2005, aveam 2 seturi de emoticonuri, unele xxx, si unele de Craciun, si originalele sa le pot inlocui la nevoie.
Eu fiind o maniaca print screen, am cautat in arhiva mea, de cativa ani ani , conversatiile pline de emoticonuri. Nu te speria de cum arata fereastra atunci, cam ce pun aici e de prin 2005, de atunci m-am si tuns, vopsit, si schimbat cativa iubiti… hai sa pun icisa alea


si prima mea aventura cu :

pe vremea aia, nu era avatarul cu buzz, dar ne distram noi din emoticonuri
am facut si o conversatie pe emoticonuri. o poezioara mica. le voi folosi cele de yahoo, stiu ca o parte le arata plug-in-ul meu, o parte nu , vi da si traducerea celor care… nu o au :))
:-” (*) ;;)
>:D< :* :X
:-B B-) 8->
:-/ , :* ?
:”>
I-) , :-t
>:)

Traducere heroglifelor, vine acum :))
“fluier la stele si iti zambesc
te imbratisez, te sarut, te iubesc
esti un dork cool, te visez
ma itnreb, pupi?
ah… rosesc
imi e somn, vreau un time-out
hehehehe!!!”

Aditzu meu a renuntat la emoticonuri, la sfarsitul sms-urilor si tot, pune un x, semnu de la pupic. si gata, tin minte ca, la pupic mai puneam }{ si mai era french kiss }P{
Mici maniaci de dracusori roz care suntem, asta e al 99-lea post