Aberatii speciale

Publicitate si alte cele

Nu imi place sa fiu provocata sa vorbesc despre publicitate. Nu este un domeniu din care cunosc lucuri, drept urmare, nu este domeniul din care trebuie sa-mi dau cu subsemnatul. Am decis cand am acceptat advertoriale sa fac o recenzie generala. Probabil ca eu nu sunt tocmai omul care sa povesteasca despre experiente. Sa recunoastem deci, din toate conferintele la care am participat, toate experimentele sau alte combinatii eu am fost omul rau care se plangea de orice rahat care-i aparea in cale. Da. Eu sunt omul rau, care oricare ar fi situatia, indiferent cat de roza sau de visinie este, eu reusesc sa ma plang. Mie intotdeauna ceva nu-mi convine. Este greu sa faci ceva sa ma satisfaca pe mine (stiu, in momentul asta iti este mila de baiatu care ma suporta zilnic).

Eu sunt critica de felul meu. Stiu sa dau feedbak doar negativ si-mi este greu sa-l folosesc intr-un fel constructiv.

Una din platformele pe care le folosesc des este e-advertising. Nu o folosesc de mult timp, drept urmare, inca ma abtin de la comentarii foarte negative la adresa acesteia.

Ai mailuri care te atentioneaza de cate ori esti selectat la un job,  dar nu stii cu exactitate ca ai acel job confirmat decat undeva prea tarziu, Asta ar fi un minus de-al lor, dar poate nu este doar vina lor ci si vina advertiser-ului care nu este hotarat daca vrea SEO sau cunoastere. Am sa formulez o serie de intrebari si raspunsuri menite sa satisfaca orice consumato de platforma de advertoriale, intrebari care vor pleca – nemiloase – catre toate site-urile care promoveaza felul asta de monetariere al drepturilor de autor.

Poate ca am sa reusesc sa fac un top, cu toate ca – momentan – toate imi plac si displac la fel de mult. Cred ca este momentul sa incepem sa improvizam pe astfel de teme, altfel incepem sa pierdem si clientii timizi pe care inca nu-i avem. Ma astept la o nastere/renastere a advertorialelor in 2014, la un an in care nu-mi gasesc degetele de atat scris si totusi, un an in care firmele au mai multa incredere, iar freelancerii sunt coordonati dupa multe coordonari catre client.

E ciudat ca dupa o luna sa nu-mi dau seama daca sunt multumita sau nemultumita. Vreau sa ma hotarasc, mai mult decat atat. Vreau sa ma hotarasc pozitiv!