Gramada

Prosteste la Cluj

Diminetile sunt agitate la Cluj. Lumea fuge din stanga in dreapta, este grabita si vrea sa ajunga undeva. Din cand in cand, cate un nene nu prea in toate facultatile mintale mai urla una alta pe strada iar lumea il ignora.

Astazi in centrul orasului activistii Rosia Montana au imparti fluturase, au urlat la portavoce, au facut pe eroii. Sunt sigura ca nu inteleg nici ei de ce fac asta, si daca opream pe oricare dintre ei sa il intreb de ce prostesteaza imi raspundea simplu “pentru Rosia Montana” iar apoi daca-l intrebam “de ce? Care-i problema cu Rosia Montana” nu stia sa-mi raspunda.

Asta este un subiect sensibil, nu vreau sa intru in detalii pentru ca eu recunosc ca nu sunt documentata.

De ce nu sunt deacord si mi se pare penibil protestul activistilor de azi de la Cluj?

pai e simplu : Au intrat pe o proprietate privata. Cu siguranta proprietarul nu le-a dat voie si au intrat cu forta, deci au distrus ceva ca sa intre. Pe langa asta, au desenat pe peretii unui MONUMENT ISTORIC.

Da, hai sa ii pupam in cur acum ca au fost eroi pentru Rosia. Au stat ore intregi intr-o cladire parasita, care nu este in cea mai perfecta stare, au distrus-o si s-au bucurat ca au salvat Rosia Montana. Acum probabil sunt toti beti prin ceva birturi sarbatorind schimbarea lumii.

RUSINE!