Aberatii speciale

Proiectul urasc – nedumeriri

Mai nou facebook-ul duduie de flori, copii, pisici, citate motivationalte, proiecte i love ** . Nu e mai nou daca ma gandesc mai bine, este o evolutie pe care a avut-o reteaua. O evolutie umana. Lumea tine sa arate ce iubeste, sa arate partile bune, sa ne faca sa fim umani si sa ne aminteasca in fiecare moment cat este de important sa apreciem ce avem in jurul nostru. Sa apreciem oamenii, locurile,tot ceea ce respira, pentru ca de aceea suntem oameni.

Ma uit de cateva zile peste proiectul urasc. Tot ce reusesc sa vad in poze sunt niste copii alintati care nu stiu sa scrie. Care nu stiu multe. Care emana ura doar din pur egoism. Ma mira ca vad si oameni in toata firea, care fac asta. Toti uram multe lucruri, dar pana la urma nu asta este important. Nu este important  sa ne incarcam cu energie negativa, sa aruncam cu ura unii in altii. Astfel ne miram de ce nu se intelege stanga cu dreapta, ca suntem oameni si ar trebui sa ne intelegem, dar noi aruncam cu ura. Cat cuprinde.

Ma umple de nervi ca de fapt, acest proiect nu are nicio logica, niciun scop. Sau vom afla ca era in promovarea a te-miri-ce chestie. Ma bucura intr-un fel ca nu are multe like-uri, dar ma sperie faptul ca ne vom umple de ura si pagina va creste. Ma sperie faptul ca vom ajunge sa impartim ura in loc de iubire, sa ne uram, sa tanjim dupa dislike, sa nu mai putem aprecia nimic, pentru ca tot ce reusim sa face este sa uram din toata inima.

Nu sunt una dintre cele mai pozitive si emanante de energie vesela. Nu sunt nici omul care sa te inveseleasca sau sa te faca sa zambesti. Multi spun despre mine ca tin in mine multa ura si groaza. Poate ca au dreptate, dar cel putin, eu incerc sa scot iubirea la suprafata, pentru ca stiu ca ura nu rezolva nimic.