Gramada

Profesionalism la nivelul ideal

Am discutat de multe ori despre profesionalismul la nivel ideal. Este unul dintre subiectele mele favorite care se pliaza la fix pe online, pentru ca aici e multa ura si barfa. Eu vad la modul ideal profesionalismul astfel : reusim ca colaboram profesional chiar daca noi nu ne suportam personal.

Am fost de parere multa vreme ca se poate, dar am descoperit pe pielea mea ca este ceva cam imposibil sa zambesti, sa lucrezi cu acea persoana sa fie totul ok si sa iti musti din palma pentru a nu face ceva naspa din toata aia pentru ca te va afecta profesional.

Am decis cu ceva timp in urma care sunt oamenii cu care nu imi place sa lucrez. Sunt oameni care barfesc prea mult, oamen care au alte interese chiar daca problema lor principala trebuie sa fie munca. Astfel dintre toti astia am ales si uni care organizeaza evenimente. Un prieten d-al meu mi-a reprosat ca sunt o amatoare pentru ca refuz sa colaborez profesional cu oameni care-mi cara barfe in spate, care se poarta urat cu mine pentru propriul lor amuzament si asa mai departe. Da. Renunt la proiecte de suflet pentru ca nu lucreaza oameni apti la ele. Eu asa vad situatia.

Daca tot suntem aici, vreau sa mai clarific un lucru : nu fiti mandri ca aveti poze cu mine in ipostaze indecente, goala, sau prosindu-ma ca o pisipoanca adevarata, sau facad mai mult decat aatat. Tineti va rog cont de un lucru : chiar daca pare, nu sunt proasta ! TOATE pozele pe care le aveti sunt deja publice. O parte le-am pus pe blogul meu, o parte sunt pe forumuri ale site-urilor porno cum ar fi pichunter , xhamster, etc. ; o alta parte din ele sunt  in diverse conturi pe care le am pe alte site-uri cu continut explicit. NIMIC din ce aveti nu exista pe net, daca stiti cum sa cautati. Sunt prea putine persoane care au poze cu mine care nu exista pe internet deja, asta pentru ca inca nu au fost publicate, dar vor fi. Atunci cand iau decizia sa impart “continut explicit” cu mine, ma asigur ca nu descopera nimeni gaura de la covrig la mine in pizda blog.

De cand am lansat blogul am observat o anumita reticenta. NU IMI PASA ! Va anunt pe toti, cat de oficial pot, chiar nu ma intereseaza. Vad cine ma citeste, vad de unde vine, vad ip-uri la fel cum le vedeti si voi, faptul ca va prefaceti ca nu ma cititi pentru ca eu sunt cea care are curaj sa spuna ceea ce o parte ati gandit/visat/facut, e treaba voastra. Blogul asta va ramane profesional. Voi scrie despre toate  evenimentele piscotaresti la care ajung, voi scrie toate aberatiile mele personale, il refac incet-incet chiar daca putina lume observa asta. Nu va fi nisat, va fi profesional de personal. Nu am sa amestec blogurile, nu ma intereseaza subtilitatile si barfele pe care le aud, ador chicotelile voastre cand se spune “cleo”.

Sper sa ajung sa am ignoranta necesara prin care voi colabora profesional cu toti cei care nu ma sporta personal, iar eu sa fiu atat de sigura pe ceea ce fac incat sa nu am nci macar tendinta de a fute meciu strica treaba catre oricare dintre noi.  Pana atunci, intreb : exista profesionalitate ideala, sau e doar un mit ?!?