Gramada

Primul muzeu cercetasesc – Nocrich Scout Center

V-am spus eu ca am o noua feblete. V-am zis eu ca m-am indragostit de cercetasi, de toti, de centre locale, de oameni, de activitati. Sunt o multime de oameni faini pe care vreau din tot sufletul sa-i cunosc, sa-i ajut si sa lucrez cu ei. Un proiect nu mi-a fost destul pentru a sta cu ei, am deja niste experienta de la alte organizatii in spate asa ca vreau sa vad ce au special copii astia.

Cand am auzit ca se deschide muzeul cercetasilor la Nocrich inima mi s-a umplut de fericire. Sunt hotarata sa-mi trimit cana mea de cafea, sa ma astepte acolo de cate ori voi merge sa lucrez la cate un proiectel. Sunt hotarata sa plec acolo uneori in excursii doar sa vad ce se mai intampla, sa observ si de ce nu – sa ajut pe ici pe colo.

Primul muzeu al cercetasilor ! 

Dragi cercetasi, va anuntam cu placere faptul ca in turnuletul medieval din fata Centrului Scout Nocrich vom deschide un Muzeu al Cercetasiei, atat la nivel national cat si international.
Daca doriti ca centrul vostru local sa fie reprezentat puteti contribui cu materiale cercetasesti specifice atat zonei si centrului vostru local cat si cercetasiei romanesti. Ace

stea le puteti trimite pe adresa centrului: Centrul Cercetasesc Nocrich, str. Principala nr. 208, cod 557165, jud. Sibiu.
Asteptam materiale cat mai variate: esarfe de centru local, esarfe de camp,steaguri, badge-uri de centru sau/si de camp-uri, pliante, carti, inele de esarfa etc. cat si materiale, obiecte si amintiri din camp-uri si evenimente internationale.
Va multumim si asteptam cat mai multe colete