bucati de ganduri

prima noapte

Totuşi nopţile trec prea repede, iar piesele din plazlist nu mă satisfac. Trebuie să recunosc, că încă prea multe lucruri îmi amintesc de tine. Nu e bine. Ştiu că o să îmi ia prea mult timp, din punct de vedere psihic ca să te scot din mintea mea, dar nu prea am de ales, nu am ce face. Nu am, ce – pentru – ca să fac. Sau poate am, dar neg asta în fiecare clipă.

E ca un apus de soare, sau un răsărit. Apusul mi se pare trist. De ce? Ar trebui apusul să fie vesel, pentru că ar însemna că noaptea eşti lângă mine, dar nu te vreau lângă minte. Sau în mintea mea, sau aproape de mine. Atunci? Ce e de făcut. Iar am strâns prea multe întrebări, şi sunt genul de întrebări care pe tine te pun pe gânduri, şi stiu că dacă îmi vei răspunde la ele, voi auzii ceea ce aş vrea să aud. Atunci voi fi fermecată iar, şi voi avea acel sentiment de deja-vu.

Urăsc sentimentul ăla. Îl urăsc şi atunci când apare înainte de eveniment. Cum să apară un sentiment înainte? Cum să îţi permiţi, tu, fată visătoare, să ai dezamăgirea de vis sfărâmat înainte să îndrăuneşti să visezi? Cum?  Nu e normal! Trebuie să îţi revii, dar nu ştii cum. DE fapt nu ştii multe, şi acel sentiment de “ce caut eu în viaţa mea?” nu reuşeşte să dispară.

“sunt în cărţi” , aşa se minte cel din cartea care o citeşti. Totuşi… oare cartea e imaginată sau parte trăită? Cum ar fi normal? Şi de ce dîn gândul la tine, am ajuns cu gândul la mine? De ce tot timpul când mă gândesc cât rău îmi faci ajung să mă gândesc cât rău îmi fac. E oare atât de greu să te ignor? Să te ignor într-una?

Da, e, am încercat, e! Poate că sunt dependentă de tine, poate ăsta mi-e norocul, dar nu ăsta terbuie să-mi fie norocul. Eu sunt cel care conduce viaţa mea. Nu trebuie să fie un film prost. Mulţi oameni mor mulţumiţi de ceea ce au făcut în viaţă. De ce ar fi diferit de data asta? Eu de ce n aş putea fi? De ce trebuie să trăiesc cu sentimentul că viaţa mea trebuie să fie un eşec, că totul trebuie să iasă prost…

poate, asta e problema cu mine. Autosugestia. De acum, totul, va ieşii bine, şi tu, vei ieşii, cu bine, afară.