dileme existentiale

Prietenie dar pana cand

Am si eu o dilema existentiala, una dintre multele. Nu reusesc sa ajung la niciun compromis in gandul meu. Asa ca, o scot afara din cap, poate asa e mai cu noroc. E drept ca in norocul asta care l-am avut zilele astea nu vreau sa ma incred, de fapt, asta e norocul meu. Parca e o manea asa. La naiba!

In fine. Prin liceu, imi schimbam prietenele des. Pentru ca sunt o fire vulcanica, iar dupa terminarea liceului am ramas prietena cu putini din cei care mi-au fost colegi. Pentru ca asa sunt eu, cu timpul, poate ma vei intelege, dar in momentul asta, nici asta nu conteaza.

Aveam in calsa, o colega care ducea o viata imaginara (imaginara rau de tot) si, ca sa o prindem, cu o prietena buna de-a ei, care era prietena buna cu mine, am creeat un tip imaginar. Faza e ca tipa asta care a fost in “plan” cu mine, vroia doar ca prietena ei sa recunoasca un lucru, si anume, ca minte. Dar ai mai vazut tu dependent care sa recunoasca faptul ca el are o problema si sa nu se supere ? Primele dati e mai greu, ca apoi isi da drumul.

Ele doua se cearta intre timp, si, reusesc sa nu mai vorbeasca una cu alta, dar asta nu conta, eu aveam un id unde eram tip si incercam sa o conving si pe ea chestia asta. Adevarul este ca, reusea sa debiteze niste chestii care ma lasau cu gura cascata. Mi-a spus ca a fost la Sinaia si Brasov, si am zis ca vreau sa vad si eu poze de acolo, era iarna, iar ea imi trimite poze de pe Gugal redenumite. Am crezut ca ma fuck pe mine de ras, mai ales ca, eu nu mai vazusem Brasovu inversit iarna, de cand sunt eu.

In fine.

Intre timp, eu si gagica cu care pusesem planul in aplicare, ne certam, la un momentdat. Motivul ese irelevant. Ceea ce tin minte este ca in ultimele luni cat am fost noi prietene, ele doua nu povestisera. Dar, la vreo luna dupa ce ne-am certat noi doua au devenit prietene bune. Acum, dilema mea este : oare asta, i-a spus la cealalta ca a creeat un tip imaginar doar pentru a o face pe ea sa recunoasca faptul ca are o problema cu “a mintii” ?