bucati de ganduri

Prietenie adevarata?

    Dezbateam azi cu un om “trecut prin viata” de faptul ca eu n-am dreptate. Greseala fatala sa mi se spuna ca n-am dreptate. Bun. Sa te pun in tema cu faza

    acest om, este cel mai bun prieten al unui fost prieten. Noi am pastrat legatura dar intre noi a existat multa vreme acea tensiune sexuala, am mai rupt noi legatura o vreme, dar acu mai nou parca o restabileam. M-a chemat omu intr-o dup’amiaza la o plimbare si nu m-am putut duce caci mama imi trantise in brate o droaie de rahaturi de facut si nu am avut de ales. I-am explicat omului, a fost ok treaba. Dupa o vreme ma cheama iar intr-o seara, dar tocmai in seara in care eu ma pregateam sa ies cu al meu mascul. I-am explicat ca nu imi las eu masculu pentru el, ca asa-i filmu. Reactia lui nu m-a prea privit pe mine.

     Acum cateva saptamani il intreb daca iese la o plimbare. Eu eram beteaga dupa o noapte grea si aveam chef sa ma relaxez facand poze. Imi zice ca nu poate ca e rupt. Zic ok. Dupa care insista in mesaje ca sa ma duc la el, ca nu are chef sa se plimbe, la-la-la. Ii explic ca e cill treaba, eu’s in recover style. DUpa o alta vreme ma anunta ca de fapt ii e lene sa se plimbe ca tre sa se intalneasca cu al meu fost. Bun eu inlesesem de cu juma` de ora inainte ca nu poate si deja ma exaspera cu informatiile suplimentare. El ca un gentleman ce e, imi propune sa ii spun masculului meu sa ma scoata la plimbare daca-mi trebe. Ii zic ca nu vreau sa ii zic, ca masculu ii masculu, plimbarile sunt plimbari.

        Omu, asa fud-u-l cum e, imi toarna urmatoarea chestie “pai ce? eu te plimb ziua si ala te fute noaptea?”
          OK… dar de unde pana unde???Azi de la “te doare adevaru” s-a ajuns la “scuza-ma am fost un bou, nu trebuia sa spun aia” . Pai da, ai fost un bou , si nu era neaparat sa spui aia avand in vedere ca nu bagi bani in curu meu in plimbari zi de zi si mofturi ca sa ai dreptul sa spui asa ceva, asa ca i-am taiat dreptul la apel in fata mea.
Ai gresit, te-am taxat

        O da masculu apoi in diverse ca eu n-am prieteni adevarati.
        Imi plac oamenii sfatosi, nu stiu cum am trait pana acu in viata fara ajutoru vostru, dar chiar ca praf n-am fost.

         Am prieteni, putini dar am. Am oamenii care cand am nevoie vin. Ii explic asta omului si el imi zice “pai da, vine pentru sex” , ii explic ca prietenia nu are legatura cu sexu, el nuuuu, pai ce? Cosanzeana nu era virgina?
Dumnezeule!!!
prieteni nu e = bani + sex

         a avea un prieten inseamna a avea cu cine sa vorbesti orice, un om care te ajuta cand esti in cacat si daca nu esti te baga, si apoi te scoate. Omu ala care te sustine cand trebe si cand nu trebe. CAre te incurajeaza, e langa tine cand faci totul. TE suna cand ii in rahat ca stie ca si tu l-ai sunat cand futea mai bine si o lasat totul balta si-o venit sa te asculte ca viata iar ti-a intors spatele si nu mai ai forta s-o prinzi de cur sa se intoarca si sa te loveasca. ALA e un prieten adevarat. e genul ala de om pe care banii dintre voi nu-l schimba, si nu exista, iar tensiunea sexuala e nula, caci glumele se lovesc de bariera si respect

    DAr, am constatat ca nu imi pot manca nervii sa-i explic unui om cum e sa ai ceva ce n-ai avut. cum e sa fi multumit de viata ta si totusi sa te plangi de ea.
Sunt multumita de ce am, sunt fericita, dar as mai vrea, si plictiseala de uneori ma face sa nu vreau sa o mai am. As mai schimba. Sunt om, toti vrem asta. nu?

         Am avut prieteni care m-au sustinut si in cele mai tampite idei, prietenii care s-au stricat de la cuvinte spuse aiurea la nervi, de la tensiuni sexuale, de la tot, daca prietenia a fost stransa am trecut peste tot, daca nu, ne-am bagat picioarele in ea si am ramas cu momentele frumoase

Oare cum e sa nu ai prieteni? si toti din jurul tau sa stea pentru tine pentru bani? probabil naspa, altfel n-ar fi atat de frustrat