idei

Premergătorul îi ajută pe micuţi să meargă mai repede și mai bine

Încă din primele luni de viață micuţii încearcă să se deplaseze fie folosindu-se de mâini și de picioare, fie cu ajutorul părinților, în două picioare. Învăţarea mersului este destul de anevoioasă la vârste mici, copiii au nevoie de susținere și de multe exerciții pentru a ști cum să își controleze musculatura de la picioare pentru o deplasare normală. Din nefericire părinții nu au cum să fie mereu alături de copii când aceștia vor să meargă, mai ales în casă.

Susţinerea lor este totuși foarte importantă, așa că producătorii au lansat pe piața un premergător. Premergătorul poate fi folosit în siguranță în interior, este de cele mai multe ori din plastic, are roţi rezistente și mai mare care permit deplasarea graduală pe distanţe mici.

Ca să meargă cu un premergător micuțul așezat în suportul sub formă de scutec nu trebuie decât să împingă ușor și să își miște picioruţele pentru a se putea deplasa acolo unde dorește, în orice direcție. Un premergător copii se va folosi cel mai bine după opt luni, când micuțul poate sta în funduleţ și se poate ridica cât de puțin cu propriile forţe.

Premergătoarele moderne dau libertate mai mare copiilor și implicit părinților

Utilizarea unui premergător copii a fost studiată și s-a constatat că toți copiii care îl folosesc corect pot merge mai bine și mai repede, reușesc să aibă susținere mai bună în absenţa lui mult mai rapid. În funcție de nevoile fiecărui copil se poate folosi un premergător bebe până la 15 luni, el susţine greutatea micuţilor și le permite să atingă podeaua cu picioarele fără niciun efort.

Odată ce ai pus copilul în premergător bebe vei putea să îți desfăşori activitățile obișnuite în casă, știi că micuțul e în siguranță mereu într-un premergător ieftin de calitate, iar el se va distra cu ajutorul jucărioarelor și melodiilor din dotarea unor modele.

Prețurile pentru un premergător bun nu sunt foarte mari, se găsesc în online cu reduceri foarte bune, sunt rezistente și din materiale sigure, sunt interactive și foarte ușor de întreţinut. De asemenea premergătoarele se pot depozita fără probleme când nu sunt folosite, se pot strânge și aşeza într-un spațiu precum cămara, fără a deranja în timpul curăţeniei, de exemplu.

Magazinul online Miababy are premergătoare de la firme importante și la preţuri bune

Miababy are pregătite două modele deosebite de premergătoare la un preț excelent, pentru copii vârste între 6 și 24 de luni, colorate și atrăgătoare pentru orice micuț care dorește să învețe să meargă mai bine.

Premergătorul multifuncţional se adaptează nevoilor copilului graţie celor trei trepte de reglare a înălţimii, are şezut ajustabil cu centuri, trei poziții diferite, se pliază ușor, vine la pachet cu jucării electronice cu sunete.

Jucăriile se pot detaşa pentru a fi folosite și când micuțul e în şezut, există și o tăviţă cu jucării și protecție în caz de accident. Spătarul e înalt și foarte confortabil, marginile sunt rotunjite pentru evitarea deteriorării pereţilor, husa şezutului este lavabilă.

Cu un sistem modern de personalizare a experienței online, bazat pe AI, Miababy poate oferi sugestii și recomandări în funcție de activitatea avută pe site, fiecare produs este de calitate foarte bună, este testat și vine de la producători de top, care investesc mereu în tehnologii moderne.