in cautarea perfectiunii

Prea persona, prea lung, prea siropos

Acestia sunt cei trei de baza “prea” pe care am observat ca ii are blogul meu. Pe langa acei “prea fara sens” “prea fara virgule” “prea fara …” de care am fost acuzata mai mult indirect de cat direct de-a lungul ultimelor zile. Problema nu este neaparat asta, problema este faptul ca eu personal nu inteleg de ce lumea continua sa te citeasca daca nu le convin multe. Eu am recunoscut despre mine de foarte multe ori ca am multe probleme, si la nivel de blog, nu mai vorbesc de cele la nivel de viata. Dar cel putin, ma uit in jur si prind curaj!

Daca este blogul meu personal, mie mi se pare normal sa fie personal. E plin de aberatii – stiu , dar se pare ca eu aberez zilnic in cantitati industriale, nu ma pot opri. Accept criticile cu seninatate, si daca nu accept un comentariu pe blog, sunt sigura ca am raspuns la el pe mail. Raspund la toata lumea, chiar daca uneori ma simt usor atacata de cei din jur. Este blogul meu, am dreptul sa fac ce vreau cu el, mai ales  ca in ultima vreme am inceput sa umblu la articolele mai vechi, sa le slefuiesc putin, sa mai scot din ele, si sa-i dau acestui sac de aberatii o forma.

Am inceput usor-usor sa-l promovez pentru ca vreau sa cred ca am in mine destule ganduri aiurea incat sa fac mai multi ca tine sa zambeasca. Presimt ca voi schimba categoriile, usor forma blogului, la nivel de culori, si poate va fi totul mai primitor decat este acum, si pentru tine, care probabil mi-ai ramas fidel de atat timp.

Nu scriu articole care trebuie citite de 5 ori ca sa le intelegi, dar cred ca trebuie parcurse doar in trecere pentru a te pune usor pe ganduri, a te amuza, sau mai stiu eu ce sentimente sinucigase de la prostia mea iti mai poate naste un pumn de cuvinte trimise prin doo maini de biti. Trebuie dragul meu sa ai in considerare tot timpul faptul ca unele articole sunt trimise spre o persoana anume, dar un zambet va aparea pe chipul meu daca el va ajunge la mai multi.

Intre timp, eu sunt captiva intr-un oras care se pare ca ma inspira la capitolul revolta. Spre sa inovez cu ceva si sa ma puna pe ganduri mai mult decat a reusit pana in acest moment!