Online

PRbeta is coming to CLUJ

V-am tot povestit eu despre orasul asta in care teoretic nu se intampla nimic dar practic avem atat de multe evenimente incat nu reusim sa ne hotaram la care sa ajungem.

In 12-17 noiembrie, PRbeta vine la Cluj cu o serie de workshop-uri tinute de niste speakeri superbi, pe care sper sa am timp sa-i ascult si eu deoarece mi-s tare dragi si merita sa fie ascultati deoarece poti invata o multime de lucruri frumoase de la ei.

Acestia sunt : Alina Crancau, Online Communications Specialist la Farmec, Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR , Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant in comunicare online, Corina Saftescu, profesor asociat la Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii din cadrul UVT, Dragoș Alexa, consultant de marketing si strategii de comunicare, Razvan Baciu, Owner la Compania de Online.

Studentii se pot inscrie in perioada 22 octombrie – 3 noiembrie, completand formularul creat special pe site-ul evenimentului. De asemenea, se mai pot inscrie trimitand un e-mail la adresa contact@PRbeta.ro, care sa contina in titlu numele si prenumele candidatului si orasul in care vrea sa participe, alaturi de un CV si cateva cuvinte despre motivul pentru care s-a inscris.

O sa fie foarte frumos, eu va garantez. Merita sa invatati o multime de lucruri utile de la acesti oameni

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de Asociația PRbeta, in colaborare cu Romtelecom. Evenimentul este organizat cu sustinerea City Plaza Hotel, Siemens si cu sprijinul KissFM, 24FUN, Best Jobs, AIESEC.