Gramada

Pranzul – duminica in familie

In fiecare familie – dar absolut in fiecare, se intampla – in special duminica sa vina tot familionu la masa. Nu in fiecare duminica, doar in unele duminici. Cand eram mica era amuzant, dar pe masura ce am crescut a inceput sa devina tot mai enervant.

Pe langa faptul ca o masa care in mod normal ar duta cam o ora dureaza cam cinci, toate rudele trebuie sa-si faca siesta intre felurile de mancare si sa se mai matoleasca un pic, exista intotdeauna, dar INTOTDEAUNA , acea ersoana din familie care lescaie foarte zgomotos mancarea, la unison cu cineva care soarbe supa, cineva care-si scobeste maselele cu limba scotand sunete ciudate.

Am reusit sa imi fac niste fite atat de mari incat plescaitul ala de mancare ma lasa cu lingura-n mana, flamanda si fara puterea de a mesteca mai mult de atat.

Nu inteleg, oamenii astia nu se aud? Oamenilor astia li se pare absolut normal ca atunci cand mananca sa scoata sunete ca o vaca flamanda? Toate plescaielile alea imi ridica piele de gaina facandu-ma foarte suparata pe parintii care nu au reusit sa le explice copiilor ca : mancarea se mesteca intotdeauna CU GURA INCHISA.

Astept ziua cand vor fi scosi din restaurante acesti oameni, pentru ca zgomotul de fond creeat de ei este mai mult decat enervant !!!