in cautarea perfectiunii

Poze??

Nu m-am hotărât încă dacă să pun poze sau nu. Vrei să vezi? Micu, nu pe tine te întreb că tu le vedeai pe măsură ce erau făcute, dar poate altu vrea să vadă. Faza e că mi-e o lene de mor să  le încarc acu, dar, dacă vrei, pe bune că, le încarc mâine, promit, pe cu(r)vântul meu de mincinoasă mică (-care sunt eu)

săptămâna asta nu am prea făcut nimic, m-au lovit mici depresii pentru că mă deprimă, mă deprimă oamenii proşti în general, nu ştiu de ce, dar am un scai la ei, zici că am miere în cur (eu nu ei), şi nu ştiu cu ce am greşit în lumea asta.

îţi dai seama că-ca orice om nemulţumit, şi ca orice blogăr (care crede că doar lui i se întâmplă astea, sau de fapt e “dacă nu eram bloagăr nu păţeam asta”?)  am reuşit să îmi pierd ideea :))

Bun, revenim la vechea idee, pe care am uitat-o, cert e că, am început să casc. Apropo, de unde îmi pot şi eu cumpăra taste separat, pentru tastatură, am văzut la un tip, dar de vreo multe luni tot zic că o să îl întreb cum îi zice la magazin, dar, sunt leneşă şi comodă.

brb. nani taim, vb mai imediat 😀

p.s. azi e ziua pompierilor din Ro’