Online

Povesti in Cluj

P’aci prin onlineu asta Clujean se simt concediile. Rotocoale de praf si fan se plimbau pe tevele de wi-fi. Stateam azi in piata Unirii si admiram locul. Pustiu pentru ca vremea ne leneveste pe toti. Apoi profit de teava de wi-fi pentru cateva secunde si observ mail de la Teodora, draga de ea, cum se gandeste ea la mine  si la faptul ca as face ceva mai mult decat de a zace pe o banca.

Draga de ea imi spune ca toata piata Unirii va fi transformata si colorata timp de cateva zile din 29 august pana pe 4 septembrie, Grupul Verla-Axelen, in parteneriat cu Primaria Cluj vor umple toata piata de tapet colorand-o.

Eu intotdeauna am fost fascinata de tapet, ai mei tocmai s-au hotarat sa faca un perete tapetat iar Verla Decor lansează 3 oferte irezistibile pentru că oricine sa isi permita o renovare eleganta a camerei. Astfel, se vor oferi vizitatorilor cupoane de reducere la colecţia de tapet 2012 (pret unic de 17 lei/mp in loc de 39 lei/mp), vouchere cadou cu valoarea de 30 lei si voucher 1 tablou gratuit pentru o comandă de foto tapet.

Decor de poveste tocmai mi-a dat un impuls de a ma gati si prosti pe bancute la poze cateva zile : fie ca e soare fie ca e vant. Am sa profit de zilele in care orasul iar va prinde viata si sper din tot sufletul sa se adune cat mai multe fete pentru Calendarul Clujencelor Frumoase 😀

Asa ca azi incepem o serie noua de povesti in Cluj, orasul meu plin de povesti. Ca o spioana cuminte ce sunt, sper sa vin cu multe-multe-muuuuuuuulte detalii.