in cautarea perfectiunii

Povestea ce n-a fost (a story)

Eu sunt un mare fan al povestilor, nu cred ca este acesta un secret. Nu mai este un secret in orice caz. M-am trezit zilele trecute intr-o situatie putin ciudata. Stateam in fata unor oameni si promiteam ca o sa rezolv treaba (care de fapt nu era a mea). Ma bagam iar intr-un angajament de dragul de a vedea toata lumea multumita si de a nu mai vedea mutre dezamagite si agitate.

Miercuri, dimineata devreme, m-am trezit speriata deoarece nu m-am trezit la timp si imi imaginam ce o sa creada omul care ma vedea cu o zi in urma asigurandu-l ca rezolv, eu, intarziind. 20 de minute mai tarziu, am reusit sa  ajung si impreuna cu voluntarii mei cu cearcane sa ne apucam de treaba. Cateva arce de metal erau deja aranjate in interiorul muzeului. La ele veneau atasate lemne si ceva postere pentru ca la final sa fie un tunel 3D.

PASUL 1

PASUL 2

PASUL 3

PASUL 4

PASUL 5

PASUL 6

PASUL 7

PASUL 8

PASUL 9

4 taieturi in palma si 7 ore mai tarziu, doua pauze de 30 minute si 6 oameni, s-a nascut tunelul. Este superb, incepand cu povestea lui. Imi pare rau ca a fost montat atat de tarziu si ca se poate vizita doar pana duminica. Poate urmatorul proiect facut de acesti oameni minunati va fi gata inainte de data promisa pentru ca tot mai multi oameni sa se bucure de el. Mergeti, mergeti sa vedeti in ce mi-am distrus unghiile si mainile.