Aberatii speciale

Poveste cu un bec

Nu am sa ma plang la magazinul de becuri pentru ca mi s-a ars becul de la veioza sau ledul din adidasi. Poate ei n-au un om pe social media care sa vina sa-mi schimbe becul, poate ca Varu nu schimba si becuri arse. Asta este. Asta de tura asta nu este o poveste despre mine. Nu stiu ce s-a intamplat cu povestile despre mine dar nici multa rabdare sa descopar n-am. Or sa invie ele intr-o fantana a inspiratiei cand le-a fi momentul, sau poate ca or sa ramana acolo, ascunse.

Revenim pana cand povestea nu va lua iar alta semnificatie decat ar fi trebuit sa aiba.

Un amic de-al meu, imi tot povestea ca e un lenes notoriu. Cand spun notoriu, ma refer ca e atat de lenes ca vreo 2 saptamani a facut baie pe intuneric, sau alte lucruri necesare pentru ca i se arsese becul in baie si i-a fost lene sa-l schimbe. Adevarul este ca daca nu ai o mama/domnisoara in casa care sa faca stocul la becuri pe un an, te tot tragi pe fese si tot uiti sa cumperi un bec. Apoi, cand in final esti prin hipermarket si le vezi nu stii de care iti trebuie asa ca o lasi balta. O lasi balta, iar cand ajungi acasa desurubezi becul si il pui in geanta, ca sa vezi ce model iti trebuie. Acolo o sa mai stea o vreme.

E amuzant sa auzi cum iti povesteste cat de mult sufera ca face baie pe intuneric, sau semi-intuneric dar n-ar face nimic sa schimbe ceva.

In urma cu 3 zile a descoperit ca baia lui devine un jacuzi poate fara voia lui. La o discutie cu administratoarea blocului descopera ac e o teava sparta pe undeva si ca in ziua aia o sa vina instalatoru sa repare pe la toti vecinii. Omu meu lasa instalatoru in casa, cu administratoarea, el se grabea la lucru asa ca se gandeste ca o sa se descurce ei. Maxim ar putea sa o gaseasa pe administratoare imbracata sexy la el in pat, ceea ce nu era sigur ca o sa-l deranjeze.

Ne vedem la cafea, sa-mi povesteasca una buna:

– Mi-am dat seama cum o lucrat instalatoru pe intuneric la mine in baie!

– O avut frontala?

– Nu, o schimbat becu!

– Ti-ai dat seama dupa 3 zile?

– Pai da, ca eu stiam ca becul e ars si nu l-am mai incercat, dar azi a venit administratoarea sa-mi ceara 3 lei ca mi-o schimbat becu din baie.

– Deci tu de 3 zile faci baie pe intuneric si ai un bec functional….

– Cred ca incepe sa-mi placa asa

– Mai bine iti iei niste lumanarele, o sa fie mai romantic, poate ai instalatoare data viitoare!