Gramada

Posesivitate? Prostie!

Un prieten s-a scuzat că nu mă mai are în lista de y!m pentru că prietena lui i-a făcut curat și i-a șters toate fetele din ea. Am rămas tâmpită. Pe bune? Mai sunt oameni care fac așa ceva? Înainte să mă mir l-am întrebat dacă prietena lui e la grădiniță și mi-a răspuns „nu… are 23 ani”. Am rămas un pic pe gânduri, apoi mi-am dat seama că sunt lucruri în viață care mă depășesc.

Draga mea paranoică, dacă iubitul tău vrea să te înșele o va face chiar dacă tu îi ștergi toate fetele din lista de y!m, noi încă îl avem și-l putem viola când vrea inimioara noastră. Draga mea, să știi că dacă iubitul tău te iubește nu te va înșela. Nu mai crede că tu ești cea care e stăpână pe el, el gândește cu ambele capete. Vei rămâne șocată când vei descoperi că cel de sus de multe ori e mai deștept decât pare.

Draga mea paranoică, nu îi umbla în mesajele de pe telefon/facebook/mailuri dacă nu vrei să descoperi câte tipe îi fac curte. Ar trebui să fi mulțumită că iubitul tău e unul dorit de fete. Îți spun și ție un secret. Dacă lui nu îi pasă de tine, nici lor nu le va păsa. Dacă el te iubește, toate mesajele alea de pe telefonul lui sunt ca să își demonstreze lui că încă e dorit.

Chestiile astea cred că sunt valabile pentru ambele sexe. Cred că ar trebui undeva puse niște reguli de relație. Cel de lângă tine are dreptul la o intimitate, dacă tu o încalci, atunci nu mai există încredere – care oricum e greu de câștigat. Pe de altă parte, dacă vrea să te înșele, oricine e deajuns de deștept să nu lase urme. In plus, tona aia de filme porno NU sunt dovada irefutabilă că nu te iubește.

Mi-am încheiat pledoaria pentru că oricum știu că sunt destui proști în lumea asta care să se lase conduși într-o relație. Cel puțin nu-mi dau seama care e satisfacția celuilalt. Dacă vroiam un câine, îmi cumpăram unu. Măcar mă iubește necondiționat și nu mă înșeală.