Aberatii speciale

Pisicuta pis, pis,pis

Am observat ca prietenii mei ma iubesc la nebunie. Tin cont de alergia mea la pisici, in special cand ma cheama la ei. Eu sunt tinuta ostatec intr-o camera, sau pe balcon, iar pisicile se plimba prin casa privind cu mare atentie specimenul cu ochi mari care tocmai a intrat in casa si le priveste de dupa geam. Da. Acel specimen sunt eu.

Ca un prieten bun ce sunt, accept sa le mai hranesc si sa fac alte lucruri pentru ele, in perioada sarbatorilor cand toata lumea e plecata si animalele raman sa danseze prin casa, nestresate de nimeni.

Anul ce tocmai s-a incheiat am avut patania secolului, m-am trezit c-un bilet pe jos (cred ca era pe masa, dar demonii s-au hotarat ca nu-i locul acolo) care spunea: vezi ca ai bani in sertar, ia si tu niste mancare umeda sa nu manance doar bobite. Habar n-am avut ce trebuie sa fac. Ce e aia mancare umeda si de ce nu pot sa cumpar de oriunde. M-am inchis asadar in sanctuarul meu din casa privind cele doua perechi de ochi cum stau cu nasul lipit de usa sa vada: CE FAC!

Avand in vedere ca ma perindam vreo saptamana pe la ele, iar sarbatorile inca nu incepusera oficial am inceput o plimbare prin online. Multe recenzii bune gasisem pentru PetKult, asa ca – daca tot nu aveam nevoie de azi – pe azi, m-am hotarat sa fac o comanda online. Zis si facut. Am finalizat comanda, dupa ce mi-am dat seama cat de putin comand online, cu factura si alea-alea ca sa ma dau mare cunoscatoare de mancare pentru pisici.

Am fost uimita de promptitudinea lor cand m-au sunat dimineata sa confirm comanda (colega mea de la lucru care face si ea lucruri de acest gen inca nu se apucase sa sune clientii). A venit in timp util (cu acelasi baiat dragut de la curier) si ambalata frumos.

Am facut totusi inca o fapta buna, am lasat pisicile sa se joace cu ambalajul – stiam ca ele au o placere pentru lucrurile care fosnesc. Nu am vazut sa faca figuri, au mancat repede asa ca am mai facut o comanda sa am si pe ianuarie (doar urmeaza sarbatoritul si ii dau hrana de pisici). Personal mi-e mai mare dragul sa le comand de pe net decat sa bat calea pet-shop-urilor sau hipermarketurilor. Iar daca cei ce la care comand inteleg ca eu habar nu am de mancarea de pisici, sunt amabili si recomanda tot ce-i mai bun (nu pentru ei ca vanzare, ci pentru animalul de companie), atunci cu siguranta ca am sa mai tot fac comenzi, iar cadourile mele pentru prietenii care au animale vor incepe a contine si antentii pentru patrupede.

Pisicuta pis, pis, pis – ne jucam de la distanta ca ma apuca stranutul!