obsesii

Piesele altora

Patesc de multe ori, sa ma duc in vizite pe la unii altii si sa descopar ca sunt la fel de obsedati de unele piese ca si mine. Oare d’aia ne intelegem noi asa de bine? Pentru ca avem momente in care cate o piesa ne ridica din orice stare am fi? Posibil

Ieri am fost la Bu` , pentru ca e un dulce, pentru ca pot si pentru ca merita sa-i mai fac vizite din cand in cand, ne vedem rar, dar il ador. Nu am fost pe la el, in general el mai vine pe la mine, si m-am socat sa constat ca are o camera mai mica decat a mea, si ca dulapul lui mi-ar ajunge pentru pijamale :)) Camera lui e zugravita cum era a mea inainte sa o faca rozu ala naspa (acu e bleo)

Sa revin. In privitul pe geam, dezbateri despre aparat, poze, poze la tigari (btw Ale(gz)andra , am poze cu scrumu de tigara, da mai fac 😀 )
Ma relaxeaza baiatu asta, si sa mai zac asa (Ca o vaca cu tupeu ce sunt) la el in brate, zici ca noi suntem cuplu de 5 secole impreuna, ma linisteste. Ma tzuca asa prieteneste de parca sufar de o saptamana pe iubitul pierdut in lume si ma regasesc in bratele lui. Cum sa nu-l adori?

Asa si ziceam de piesa… uite aici , sa te streseze si pe tine, nu doar pe mine