Aberatii speciale

Personalitati de internet

Cand am inceput sa descoperim biti de internet si toate adresele de mail, posibiltatea de a ne face  multime de prieteni in toate orasele, de a tine legatura mult mai repede decat plimbarea scrisorilor prin tara. Multi dinre noi eram copii prosti pe vremea aceea, incercam sa iesim in evidenta cu tot mai multe combinatii ciudate de adrese de mail, sa contina anul nasterii, varsta, numele, mascota preferata si asa mai departe.

O mare parte dintre noi pe la jumatatea liceului ne-am facut o adresa de e-mail menita doar pentru profesori, pentru job, pentru lucruri relativ profesionale cu care aveam acces – sau nu – in acea perioada.

Acum avem toti cel putin 2 adrese de mail :

  • una veche pe care sunt o multime de abonari si prieteni cu care tinem rar legatura
  • una noua pe care schimbam mailuri si evitam umplerea ei de spam

Unii mai paranoici mai au o adresa fake pentru a agata pe net, pentru a avea cumva o dubla viata, pentru a putea ascunde sau evidentia anumite lucruri. Multi dintre noi avem cel putin un cont pe anumite site-uri, unii mai slabi de inima isi agata iubita folosindu-se de conturi fake, doar sa vada daca ea ar putea sa insele.

Cati dintre noi avem o singura adresa de mail? Cati dintre noi avem un singur cont ? Cati dintre noi nu suntem paranoici ?