Gramada

Peripeţii cu troleul

Cred că fiecare a mers la un moment dat cu troleul  , aşa că mă astept  să  mi se zică : da mă ai dreptate aşa e….

Deşi sunt nevoită zilnic să iau troleul de minim 2 ori urăsc chestia asta şi aş vrea să mă pot teleporta :)) De ce urăsc aşa de mult mersul cu troleul….hmmm….păi să vedem….  În primul rând pentru că mă face să mă simţ ca în filmele horror în care oamenii sunt posedaţi de spirite malefice. Prima imagine pe care o observi  când te urci în troleu e aglomeraţia şi numărul mare de persoane în etate . Femeile în vârstă îşi fac drum prin mulţime să ajungă să “cucerească” un loc , spun “cucerească pentru că ar fi în stare să meargă până în pânzele albe pentru a-l obţine . Astfel de persoane fac să mi se ridice părul pe mine de frică pentru că mă duce cu gândul la  bătrânică aia din filmul “Legion” care şi acum mă înspăimânta . În scopul cuceririi locului persoanele apelează la injurii ,smuciri sau în cel mai rău caz folosesc geanta  ce o au în dotare (n-am fost “norocoasa”:))). Bărbaţii în vârstă , care bănuiesc din lipsa  faptului că nu mai au parte de ce aveau în tinereţe , se apucă de anumite părţi ale corpului aparţinând de obicei domnişoarelor cu scuza  că nu au de ce să se ţină şi sunt in căutarea de aş găsi echilibrul….

Dacă iarnă e cum e , vara e drastic o data urcat în troleu te izbeşte un val de “parfumuri” care îţi fac atâta bine la ficat cât ar face câţiva litrii de “apă de Zalău” băuţi în vreo 2 zile:)).

În fiecare zi când trec prin toate astea realizez că toţi banii aruncaţi vara prin diferite locuri ale ţării m-ar fi scăpat cu siguranţă de astfel de situaţii.