Gramada

Perfectiune de moment

IMG_20151027_172933

In fiecare zi pe la ora 5 dupa masa, imi caut cariocile, creionul si pixul la birou. Imi ascut creioanele colorate si imi caut fituicile. Totul cu multa atentie, pe bajbait si fara galagie. Este totusi ora la care toata lumea motaie in birou asteptand sa se faca ora 6 si sa iesim pe usa, in ceata tomnatica afara. De ce le caut eu toate ustensilele astea, am sa spun imediat.

IMG_20151026_170758

Este greu sa te trezesti dimineata. Cred ca cel mai mult urasc sa stiu ca trebuie sa ies din casa, atunci cand vad ceata cum inveleste copacii, iar eu stau in geam cu cafeaua in mana, pregatindu-ma sa ies. Nu ma deranjeaza atat de tare ca plec, ci ma deranjeaza o gramada de alte lucruri. Articolul asta nu este despre ele, este un articol mult mai pozitiv.

Articolul asta este despre momente frumoase, despre cum sa le faci altora dimineata frumoasa si cum sa ii faci sa zambeasca. Sa nu mai fie atat de morocanosi si sa ajunga cu drag la lucru.

IMG_20151023_155711

Asadar intr-o zi m-am hotarat sa-i las biletele dragute sub tastatura unei colege care ajunge prima. Colega care stiu ca nu are cea mai usoara ora din lume pana cand ajunge restul lumii, colega care de multe ori pe cand ajung eu e deja plina de munca si nervoasa. Stiu exact cum este sa faci asta, asadar m-am hotarat sa ii fac diminetile mai frumoase.

Acum, diminetile mele sunt la fel de superbe cand mai primesc uneori mesaj de la ea in care-mi spune cat de mult se bucura de mesajele mele, cum o fac sa zambesca si uita de toate prostiile care au incercat sa-i strice dimineata.

Momentele speciale trebuie repetate. Nu trebuie repetate mot-a-mot, ci trebuie lasata pasiunea in ele, zambetele, sentimentele de caldura, de fericire si bucurie. Momentele frumoase sunt facute din lucruri mici: plicuri de cafea, biletele, pixuri uitate pe birou, mouse invelit in bubble wrap,

Momentele astea le-as face in fiecare zi.

Mint!

Momentele astea le fac in fiecare zi, iar unul dintre ele e gasibil la mine pe facebook #ofisemn

IMG_20151014_173055