Gramada

Peninsula

Tuborg GreenFest Peninsula
Tuborg GreenFest Peninsula

Vineri dimineață după rezolvarea tuturor problemelor am plecat grăbită să caut și eu un transport până la Tg. Mureș, pt. că simțeam că nu mai trebuie să pierd nici un minut din Tuborg Greenfest Peninsula.

Având în vedere ca nu am mai fost niciodată la Peninsula am fost recuperată din autogară de către Kriogen. Am trecut întâi pe la oficiul de presă ca să facem checkin-ul apoi m-am instalat și eu. Ajunsă la cort am avut un șoc, credeam că nu o să încap în el… surpriză, era foarte încăpător și cu toate astea am făcut multe glume pe seama lui (n-am fost singura). A 2-a surpriză a fost că îmi uitasem niște chestii elementare și cu ocazia asta am făcut o plimbare cu bicicleta prin oraș. Ne simțeam ca Mary Poppins chiar dacă era și un băiat cu noi, ne mai lipseau floricelele din coșuleț și codițele. Având în vedere că nu am mai mers de ani buni cu o bicicletă cu torpedou am făcut cunoștință cu pământul :)) . Ajunși înapoi n-am ezitat să mergem să ne bălăcim la Complexul Weekend; acolo am făcut cunoștință cu restul lumii.

Într-un final ne-am schimbat și noi de haine și am plecat să profităm de scenele amplasate pe toată aria. Inițiam mă simțeam foarte obosită încât ziceam că beau o bere și o să ascult muzică. Ei bine planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg, a fost nevoie doar de încă un om cu idei trăznite. Neydamn a avut idea genială să dăm o doză de adrenalină festivalului așa că am fost legați într-o minge uriașă și rostogoliți pe un câmp; supersenzație. După aceea am decis să testăm și trambulinele… mamă după ce mă dădeam peste cap de 50 de ori mi se făcea rău, dar cel de jos nu mă lăsa să nu mă mai învârt, oricum super marfă. Și mă trezesc cu o bere în mână stând jos pe platoul de la main stage ascultând Kasabian, nu am mai auzit de ei, dar au cântat bine. Pe la orele 01 m-am decis să parchez că nu mai puteam de obosită… proastă idee. Având pe fundal un generator, unde de muzică care veneau de pretutindeni și idioți care aveau treabă cu cortul meu n-am putut să adorm până pe la ora 4.

Sâmbătă dimineața am savurat toți o cafea la terasa de lângă corturi, ne-am îmbarcat și am plecat să ne iubim iar cu soarele în Weekend. Tot sâmbătă am fost declarată olteancă doar verbal, îmi aștept diploma. După prea mult stat la soare unii dintre noi am plecat să jucăm tenis de masă sau tenis de picior, așa am fost supranumită “Messi”. Ziua de Sâmbătă pot să o declar cea mai crazy day. Că tot eram mulți twitteriști prin zonă mi se părea evident să facem și un tweetmeet care nu a avut nume. Seara am început împreună însă pe parcurs fiecare s-a împrăștiat pe unde a apucat (promisesem să ne facem varză toți), sloganul fiind: “dă din buci, dă din buci, fă-te muci” :)). L-am cunoscut și pe Leneveală care promisese niște beri care n-au mai venit, am mai invățat și niște pași de dans și într-un final m-am trezit singură în mulțime. Urlam după ajutor pe twitter până Uovidiu m-a găsit și m-a adus la scena Kiss unde am atentat la cel mai tare concert drum&base prestat de Chase&status. Într-un final am decis să schimb locația și am ajuns la o altă scenă unde am avut parte de colanți viu colorați și dansuri pe melodiile celor de la LMFAQ. M-am plictisit și de ei ș am plecat să caut și eu pe cineva cunoscut așa că am plecat spre corturi. Surpriză, toți cunoscuții dormeau pt. că vroiau să fie fresh pt. concertul Șuie Paparude. Am trezit și eu pe cine am putut și ne-am zbenguit pe Prodigy în Miért după care am plecat la Șuie Paparude. Unii dintre noi au fost mai deștepți și și-au folosit badge-ul de presă ca să urce pe scenă cu cei de la Șuie Paparude. Eu după 4 piese și nu știu câte beri m-am lăsat în voia somnului.

Duminică dimineața după 3 ore de somn savuram o cafea în fața cortului deoarece restul erau plecați, unii după bilete de tren, alții după prăjituri. Venisem toți cu gândul de a pleca luni dimineața de acolo, dar eram prea obosiți și aveam alte probleme de rezolvat, așa că ne-am hotărât să plecăm seara toți acasă. N-am putut să plecăm fără să ne mai bălăcim odată. Întorși la festival pe ritmurile pieselor celor de la Vunk am început să ne împachetăm lucrurile. Cu părere de rău că nu putem asista la concertele Gentleman, DubFx, Guess Who și Within Temptation am plecat spre gară sau atutogară de unde am luat transport spre mai multe colțuri ale României.

Deși am avut parte și de mici inconveniente, sper să aterizez și anul viitor la festival tot cu oameni super de treabă și cu tot la fel de multă distracție.