Aberatii speciale

#pebuda

Totul a inceput acum cativa ani, cand mama a constatat ca ziarele pe care le cumpara ea vinerea sunt o lectura prea scurta pentru 3 oameni timp de o saptamana. Drept urmare a adus in baie – o integrama.

Cu tata dimineata #pebuda ne uitam foarte dubas la integrama aia care devenea completata de la o zi la alta. Aveam discutii despre unde ar putea fi creionul. Dupa vreo saptamana de cautari nu ne hotaram daca mai bine este sa intrebam unde e creionul sau sa venim cu creionul nostru la buda.

Soarta a facut ca tata sa se raceasca si sa stie, ca in buzunarul de la halatul mamei de pe usa de la baie este batista. A gasit creionul! Aproape ca a urlat de fericire si chiar daca n-am fost acolo sunt sigura ca a sarit pe buda de fericire. Atunci viata noastra s-a schimbat. A venit, mi-a povestit unde e creionul, si trebuia sa-l lasam tot asa.

Mama vedea ca integrama ei e completata si-a dat seama : a fost desconspirata!

Tata a cumparat o carticica integrama care are in ea si sudoku si o regula nescrisa zicea sa nu te apropii de careul de sudoku al celuilalt.

Dupa multe luni de integrame si sudoku #pebuda, mama s-a hotarat sa schimbe locul intr-unul mai accesibil si mai evident. Pe etajera din fata oglinzii, inspre buda, astfel incat te poti intinde si-l iei. A pus langa si o radiera, si o ascutitoare. Acum, viata pe buda e mai usoara. Devine enervant doar cand creionul e pe gata si nu iti mai incape in mana. Atunci realizezi ca o noua era e gata, trebuie creion nou daca nu vrei sa citesti ziarele de acu doua saptamani din baie.