Gramada

over and over again

Azi am constatat cu stupoare ca este deja luna martie. Este luna martie iar eu, nu stiu de ce, ma simt inutila. Este luna in care femeia ar trebui sa fie cel mai alitnata, iar eu nu ma simt alintata de nimeni, chiar daca, teoretic, toata lumea ma alitna (intr-un fel sau altul). Problema ar trebui sa fie si faptul ca am atat de mult de lucru incat ma simt obosita, iar asa nu mai are nimeni nevoie sa ma alinte, deoarece sunt deja prea irascibila pentru a purta o conversatie omeneasca.

Ma gandesc ca mi-ar lipsi o depresie, ma gandes ca mi-ai lipsi tu.  Ma gandesc la multe si ma sperie faptul ca mi-as putea umple caietul de notite mult mai repede daca scriu in el zi de zi toate tampeniile care-mi trec prin cap. Partea buna este ca scriind acolo, nu te mai sacai pe tine, dar asa, dragul meu, te neglijez si nu vreau. Nu vreau nici sa-ti umplu capul cu prostii, tampenii aberatii si alte rahatu cu pesti care-mi stau in minte de cateva zile.

Imi downladez filme. Sau, asta vreau. Sau oare vreau sa contez atat de mult pentru cineva? Cel mai important, este sa contez pentru mine, apoi pentru altii. Cel mai important este sa conteze tot ceea ce conteaza. Cel mai important este sa nu mai aberez in cantitati industriale. Cel mai important