Oscilatii

Oscilatii (5)

De multe ori, tot haosul din viaţa mea se combină într-un nwesfeed prea rapid. Totul trece pe lângă mine, invitaţii la care dau seen-interested. Zilele zboară destul de repede când speri doar să ajungi undeva şi te bazezi pe o reţea socială să îţi amintească să trăieşti şi altundeva. Trăitul într-un mare cerc de somn+muncă+promisul unei petreceri este oarecum enervant.

După multe (mai precis tone) de insistenţe, într-o zonă foarte ciudată a oraşului, o prietenă de-a mea mă prosteşte să merg la o petrecere în inima pădurii. Eu, domnişoara iubitoare de asflat, cu bocanci în picioare, fără o frontală, mergând aiurea prin pădure la o petrecere, la propriu în inima pădurii. Dacă nu mi-aş iubi prietenele aşa de tare, probabil nimic nu m-ar fi convins să ajung acolo.

Dar scepticismul meu a plecat undeva, când am descoperit ce mişto sunt genul acesta de petreceri. Pădure, copăcei, oameni mişto, muzică superbă, dj care pune o muzică pe care în general nu o ascult, dar îmi place.

Da, aşa am descoperit eu, târziu – spre ruşinea mea – Oscilaţii .

Oscilaţii este despre muzică şi oameni care se distrează, adunaţi toţi la un loc, Uiţi de tot ce este în jurul tău pentru câteva ore, reset-ul îl dă muzica şi atmosfera mişto. Oamenii noi sunt întotdeauna mult prea prietenoşi.

Oscilaţii este despre noi, toţi cei care suntem mult prea ocupaţi să ne relaxăm. Care căutăm o tonă de motive să ne complicăm viaţa şi căutăm un loc în care să evadăm din cotidian, chiar şi pentru câteva ore.

Oscilaţii este despre muzică mişto. Iar un alt capitol se scrie sâmbătă, 16 decembrie 2017, pe Piezisă în El comandante. Eu garantez că ne vedem acolo şi că reset-ul muzical merită!