Aberatii speciale

OPRESTE-TE

Momentul in care te respecti pe tine ar trebui sa nu se opreasca niciodata. Momentul in care nu te mai lasi calcat in picioare de cei din jur, inveti sa iei atitudine si sa spui DA si NU.

OPRESTE-TE!!!

Opreste-te un moment din tot ce faci si gandeste-te daca iti place. Iti convine momentul asta? Iti place ceea ce faci? Daca nu iti place de ce continui sa faci asta? De ce continui sa faci lucruri, doar de dragul de a te transforma intr-un robot care-si uraste viata? De ce iti place sa iti urasti viata?

Opreste-te si invata sa mai spui NU!

Opreste-te si descopera lucrurile frumoase din jurul tau, imbratiseaza-le si bucura-te de ele.

Spune DA, momentelor dupa care tanjesti din adancul sufletului, chiar daca ti se pare, ca nici acum nu esti pregatit pentru asta. Niciodata nu o sa fii pregatit pentru asa ceva, tocmai asta e farmecul vietii! Fa tot ce trebuie sa fie facut in momentul potrivit, nu le mai amana la infinit, pentru ca solutiile si lucrurile frumoase nu vor cadea dintr-un copac.

Nu mai lasa oamenii din jur sa-ti spun ce poti si ce nu poti sa faci. Lasa-i sa creada ca pot sa te faca sa faci ce vor ei, dar tu cauta-ti rostul tau in lucrurile pe care vrei tu sa le faci.

Nu deveni un robot careare o criza de personaltiate la 30 de ani pentru ca nu stie ce sa faca cu viata lui.

Deprimarea, tristetea, veselia, nervii, frustrarile, dezamagirile, zilele de luni, sunt parti din viata ta, care te doboara sau te fac mai increzator in tine. Toate trec, inclusiv tu.

Nimeni nu este nemuritor, chiar dimpotriva!

Uita-te la toti din jurul tau care au probleme adevarate, nu drame ca n-au destui bani de a 7-a bere.

Uita-te la ei si simte-te prost pentru ca esti ipocrit, traiesti intr-o viata pe care nu ti-o doresti si nu faci nimic sa iesi din ea. Altii traiesc viata pe care nu si-o doresc si oricat se chinuie, nu multi reusesc sa aiba ambitia destul de mare, sa mearga peste toate rahaturile si sa iasa din situatia in care sunt.

Nu te mai complace in ceea ce nu iti place!

Opreste-te!

Opreste-te si bucura-te de viata!

Opreste-te si fa ceva ce te va face sa zambesti in fiecare dimineata cand  te trezesti!

Nu mai astepta momentul potrivit, el niciodata nu o sa vina, pentru ca tu nu ai ivnatat sa-i spui DA. Nu ai invatat sa spui NU, lucrurilor care te deranjeaza.

Daca nu ai atitudine sa te opresti din toate prostiile, cum vrei sa ai atitudine sa iti conduci propria viata?