bucati de ganduri

#ofisemn

Nici nu mai stiu ce a inceput si cand. Toata tendavura asta, ma face sa ma doara degetele de scris. Sunt zilele alea in care proiectele de freelance imi ocupa toata inspiratia. Zilele alea cand la daily job am de scris atat de mult incat imi vine sa imi bag creierul in storcator sa mai scoata putina inspiratie de undeva, de oriunde. Orice numai sa nu ai sune a bullshit totul.

Ce-i cu atatea citate motivationale dupa care tanjim doar ca sa ne aducem aminte, de ce ne place sa avem hobby-uri.

M-am plans eu la un momentdat ca ma simt defecta. Asa ma simteam atunci. Priveam in jur si toata lumea investise enorm de multa energie intr-un hobby. Bloguri de profil, catarat, diete sau mai stiu eu ce. Oameni care vorbeau cu pasiune de ceea ce le place sa faca. O pasiune pe care eu simteam ca n-o am. Sau nu o mai am. Simteam ca nu sunt axata pe nimic si n-am niciun hobby. Am doar un blog, un facebook si atat. Asteptam si eu, la fel ca multi, un semn divin sa cada din fundul unui porumbel si sa ma trezeasca la realitate.

Ajunsa acasa, dezamagita de faptul ca n-am hobby-uri mi-am deschis blogul si am vrut sa scriu. Atunci mi-am dat seama ca nu e asa cum am crezut. Am o parere cam proasta despre mine. Sunt nisata si stiu foarte multe despre nisa mea. E drept, este vorba despre tabu-uri, dar este hobby-ul meu pe care-l lasasem balta pentru ca nu credeam in el.

Este blog si primeste toata atentia mea. Vorbesc cu cititorii si ii incurajez intotdeauna sa spuna ce au pe suflet, chiar daca li se pare ca ma deranjeaza sau ca intrec masura. Stiu cat de sensibile sunt multe zone ale multor nise. Oameni care nu vor sa vorbeasca despre elefantul mare din camera. Daca vorbim despre el, se simte barfit si dispare. Garantez.

Blogurile sunt hobby-ul meu, iar ele merita tot ce am eu mai bun din mine, pentru ca asa sunt oamenii care au hobby-uri. Dau totul din ei, indiferent de costuri, indiferent de cat de mult o sa te judece lumea sau nu o sa inteleaga ce ai facut.

Stii ca un hobby e perfect atunci cand te simti bine facand ceea ce-ti place, chiar daca dupa atata munca si descurajari, oboseala si altele te simti ca nimic nu-ti mai poate porni motivatia. Pentru astfel de momente, la mine pe facebook gasesti #ofisemn

 

bbe6a2226f638fc68a91881054072ee9
#ofisemn

sursa foto