in cautarea perfectiunii

observatie

uatzapu mi-a atras atentia ca blogu meu are culori nashpa, o sa le schimb, dar, avand in vedere ca eu scriu PUTIN colorat, va fi o provocare pentru mine sa il fac in culori vesele astfel incat sa fie usor la citit.

in aceeasi ordine de idei, m-am hotarat sa pun linkurile de sus dreapta in folosire, asa ca , momentan funcioneaza. Pagina inexistenta e asa pana cand o sa imi dau seama ce sa pun acolo, ca in niciun caz nu vreau sa o arunc, sterg sau sa o pun iar peste nu-stiu-cate zile/luni. Raman indecisa pe termen provizoriu (la fel cum au fost culorile blogului, tot provizorii)

vroiam sa mai zic ceva….

ah , da

am observat ca in mai am fost mai tacuta , avand in vedere ca aprilie a avut 40 de articole, iar martie vreo 37, mai e mai saracacios. Nu vreau sa umplu blogu cu articole aiurea. Daca ma simt instare sa scriu, daca stiu ca am ceva de zis/aratat o fac. Eu evit sa comentez youtube-uri, sau sa promovez multi artisti. Asta sa faca cine vrea, pe blogul lui, nu acuz pe nimeni, doar ca eu nu pentru asta am facut blogul meu. Fac inca parte din oamenii care scriu pentru ei. Pentru mine.

Am stat si m-am gandit zilele astea. Vreau trafic? Vreau publicitate? Vreau sa fiu “mare” ? Si am concluzionat : toata lumea vrea asta. Dar eu, vreau ca lumea sa ma “stie” din recomandarile altora, din injuraturile altora, blogroll-uri sau din comentariile pe care le pun. Asa vreau sa ajunga pe pagina mea si sa ma citeasca. Vreau sa fiu mare doar daca merit, nu daca vreau asta, si sa ajung sa scot chestii naspa doar de dragul de a spune ceva, de a umple spatiul, de a face trafic, a enerva lumea si a sta aici intr-una.

O sa incep o categorie despre unghii, manichiura, trick & tips, pentru gagicutem pentru ca voua baietilor va place scarpinatul pe spate de unghiute, si banuiesc ca le doriti frumoase. Categoria in care pe mine ma roade talentul si fac zeci si mii de poze, e deja evidenta pe alocuri. Am renuntat la bancuri, dar nu de tot, o sa mai pun cand gasesc ceva sa merite pe deplin.

Mari schimbari nu vor fi, nu cred ca e mare nevoie, pentru alte idei si imbunatatiri, spune, am timp sa te ascult, 😀 😀