uimita de lume

Oameni insistenti

Nu ştiu dacă urăsc mai mult oamenii insistenţi, sau cei disperant de nerăbdători. Pe bune, sunt stresanţi

“când mergem?” “când vii” “mergem azi?”

oamenii ăştia se poartă de parcă au intrat toate zilele în sac, şi nu mai ai când. Poimâine e sfârsitul lumii şi trebuie să facă totul azi. Eu nu sunt aşa. Eu aştept, amân, întârzii, toate astea.

Am încercat să îi explic unui tip din Bucuresşti, prin noiembrie, că dacă mă sâcâie zi de zi cu “când vii?” nu înseamnă că voi venii mai repede, decât ce aveam plănuit eu, care şi aşa era departe. Nu, e logic că omul nu a priceput, pentru că dacă pricepea nu aveam eu cu ce să-ţi împui eu capul aici.

Am găsit zilele trecute, un cuplu ce suferă de disperare. Nu ştiu eu exact motivul pentru care ei sunt nefe de haş haş, dar nici nu mă intereseaza. Vorbesc rar cu ei,  dar nu asta este important.  Tot timpul mă cheamă la întâlniri “diseară”. Dacă le răspund că nu sunt disponibila, eject : “has singget out”

Azi, încercând să nu urlu la monitor, deoarece monitorul nu are nicio vină, descopeream şi eu, tainele wordpress-ului, încercând dacă se poate să nu ne mâncăm reciproc, încărcam poze. Moment în care, cuplul mai sus spus, mă întreabă ce fac. Le spun că modific nişte poze. Adevărul este că trebuia să le întorc, să le mai admir, chestii de genul. Ea, mă întreabă dacă pot să vadă şi ei pozele. Îi explic fomeii că dacă are puţină răbdare că am cam ruginit şi mă mişc mai greu (dacă nu ne-am obişnuit încă unul cu altul) ea zice bine şi începe cu întrebări să mă cunoască. Sincer, nu îţi spun ce m-a întrebat pentru că au fost întrebări cretine rău şi mi-e că mă fac de ruşine.

După câteva minute, când eu îmi prindeam urechile pe aici, nefiind obişnuită deloc, şi încercând să vad ce-cum-de ce, mă întreabă nerăbdătoare, când am de gând să îi arăt pozele alea. Nu ştiu la ce poze se gândea, dar a fost dezamăgită vizibil că au fost doar nişte ursuleţi. Drept urmare, a venit întrebarea bombă “poze cu tine, nu ai?” iar eu senin, şi sec, atât cât îmi permite Y! Messenger, i-am răspuns  “nu” . Ce crezi că s-a întâmplat? Ei, ai ghicit! “has siggned out”

Am început să plâng în sughiţuri prin casă că nu mă mai iubesc ăştia de pe net pentru că nu vreau să le dau poze (nooot!)

Trebuie să îţi spun de ce vorbesc cu cupluri? Ei bine… PENTRU CĂ POT! oricum e mai simplu să vorbesc cu un cuplu decât cu un tip şi o iubită gelos de aberantă…