Aberatii speciale

O tastatura curata, pentru un blog curat!

Sa va prezint iubirea mea :

Pentru că mă plictiseam, nu aveam prea multe de făcut și amânam momentul ăsta de ceva vreme, m-am hotărât să îmi curăț tastatura de praf. Am pus un film, am scos-o de la sursa de cruent, m-am înarmat cu răbdare și vreo trei șurubelnițe și am început.

Faptul că am desktop și nu laptop și o tastatură imensă m-au făcut să mă ambiționez să o deșurubez pe toată, nu doar să scot butoanele. o oră jumate mai târziu, 20 de șuruburi și 2 unghii rupte, am reușit să ajung la următoarea performanță

Pe măsură ce scoteam literele, lipeam de ele un bilet cu ce literă e, pentru că tastatura mea fiind neagră are doar niște urme vagi de la ceea ce au fost cândva litere desenate pe ea. Am găsit fire de păr, firimituri, praf, câțiva cercei. La un momentdat mă simțeam prost, mă simțeam de parcă dstrug niște orașe întregi, omor primarii care trăiau în tastatura mea, împreună cu locuitorii orașelor.

Am spălat la propriu o parte din ea. Am băgat dușul, am alungat familiile și am păstrat doar niște mostre din fiecare, un fel de Arca lui Noe în tastatura mea. Am uscat-o, am pus iar filmul pe play și m-am apucat să pun înapoi șuruburile, apoi tastele, etc.

Tata aștepta cu mult entuziasm să vadă câte șuruburi îmi rămân. Eu mă tot uitam suspect la pumnul de șuruburi și la găurile goale în care trebuie să intre. Nu prea îmi ieșea la număr. Fericită că am găsit câte gaură pentru fiecare șurub, mă apuc să pun tastele.

Pe când mai aveam dar f-urile de pus și săgețile constat că am uitat ceva. Tastatura mea are pe mijloc un buton de zoom, care a căzut când am pus tastatura în cadă. Iau butonul, mă uit la el și constat că… trebuie să desfac toată tastatura ca să îl pot pune. Asta pentru că, sub taste sunt vreo 10 surburi care țin butoanele, sub care vine pus doar butonul ăsta. Drept urmare, trebuie s-o ia de la capăt…

Dacă după prima montare îmi merg greu literele u o i … sunt curioasă după a doua….
Partea bună e că acum citesc un articol de 2-3 ori, să mă asigur că nu mi-au scăpat litere