bucati de ganduri

O tableta frumoasa, d-as avea…

Am tot stat şi am cugetat că mi-ar prinde bine încă un gadget de târât prin geantă. De ce? Pentru că pe lângă echipamentul de sală, aparatul foto, camera video, restul de rahaturi pe care le plimb eu ca femeie în geantă, îmi lipseşte o tabletă. Nu sunt deloc ironică atunci când spun asta, deoarece de multe ori am idei de blog, şi telefonul meu nu îmi permite prea multe. Aşa, dacă aş avea o tabletă aş putea să le scriu direct pe blog, fără prea multe probleme. Glumeşti?? fără probleme deloooc.

Să îţi formez un peisaj, aşa, la modul ideal :

Eu făcând puzzle la 3 dimineaţa pe masa din bucătărie. El pe lângă mine, mai mult sau mai puţin atent la puzzle – fuck imaginea asta nu e bună pentru că-s aproape de calculator.

Şterge-o te rog din minte. O să fac alta.

Pe terasă, cu fetle. Eu am întârziat cam mult, aşa cum fac de obicei. Fetele mă tachinează. Povestim multe şi dorite, bârfim pe toată lumea şi la un momentdat ne lovim de faptul că avem nevoie de facebook pentru a ne continua bârfa. Cum noi nu prea suntem prietene cu smartphone-uri, o să continuăm bârfa acasă, pe mess, cu link-uri de facebook între noi. Dacă am avea o tabletă, totul ar decurge mult mai bine. Nu-i  aşa?

Pe lângă asta, hai să-ţi arăt un alt peisaj.

În general, de câte ori un băiat, devine foarte foarte mmm atent cu mine, el îmi dă idei. Idei pentru ambele bloguri ale mele. Eu sunt o fudulă şi nu vreau să le notez pe telefon. Le-aş putea nota pe tabletă şi chiar începutul articolului, pentru ca pe când adoarme sau plec spre casă să nu uit ideea principală. Aşa nu voi fi nevoită să mă dau jos din pat să le scriu, sau să îmi doresc să le scriu pe abdomenul lui cu pixul. Îţi dai seama că dacă vom transpira amândoi, nu se va vedea mare diferenţă între ideile uitate, şi pasta de pix acum mânjită pe amândoi.

Nu. Ştiu că nu te-am convins că o tabletă este mai mult decât o fiţă…

Dar ce spui despre momentul în care, într-o ceainărie, stau cu tableta în faţă, un spice chocollate, o ţigară de foi cu aromă de cireşe, citesc poate un Camil Petrescu, şi brusc, discuţia de lângă mine pare interesantă. Deschid blogul şi degetele mele încep să curgă despre un nou scenariu, o nouă nuvelă sau poveste pe blog în funcţie de discuţia pe care o au ei. Ultima dată a fost îndeajuns de interesantă încât să fac vreo trei articole despre ea. Aş fi făcut mai mult, dar nu mi s-a  părut o idee bună să stau cu urechea prea întinsă şi să scriu în caiet. În plus, unul dintre cei dintre cei care participasera la discutia aia m-a agăţat într-o zi şi era să găsească notiţele în caiet….

Încă te gândeşti la puzzle, nu-i aşa?

Pfu.. e greu, e un peisaj pe care-l uiţi greu.

Blogatu îmi zicea că dacă-mi tre tabletă să mă uit de una de la  Allview cică au o tabletă care mi-ar plăcea. Eu sunt uşor afoană în gadgeturi, dar arată bine.

Oare pe tablete se poate face puzzle?

Încă te gândeşti cât de strâns mă ţinea în braţe, nu?

Ştiu… dar n-am terminat puzzle-u, dacă te linişteşte cu ceva. Pentru că avea 1000 de piese, şi am găsit un film interesan. Dacă aveam tabletă, ne uitam pe ea, şi până la urmă terminam puzzle-u