uimita de lume

Nu vrea :(

Am discutat cu cezarel, cu toate ca eu nu vroiam sa discut cu el, si mai ca nu mi-a zis ca’s pacatoasa pentru ca promovez prostitutia. I-am dat diferite exemple de prostitutie si s-a contrazis.
Bun. Hai sa rascolim religia !
Maria Magdalena a fost prostituata. DAR ea nu a fost platita pentru serviciile sale. A fost considerata asa deoarece a avut o pofta nestapanita de a face sex cu mai multi barbati. DAR, barbatii care intretineau relatii sexuale cu mai multe femei, de ce nu au fost pedepsiti? Asta e discriminare!
PAi cum? el are dreptul, si ea nu? Nu suntem egali? Nu e acelasi pacat?
Mi se va raspunde ca ea i-a provocat. Bun, dar noi de unde stim ca ei nu au provocat, cativa dintre ei alte femei?
NU STIM
Presupunem, dar NU STIM
sarim peste acest amanunt.
Spunem prostitutie momentul in care o femeie se vinde (pe orice)
Buun.
Iuan cu Maria sunt casatoriti, de 5-10-500 ani, irelevant. Maria nu mai are chef de sex. Iuan vrea sa ii faca pofta. Incearca Iuan al nostru cu afrodisiace si cu orice, nu reuseste. Drept urmare, ii vine ideea de a-si platii nevasta. Face el curatenie in casa o luna, sau ii da bani, sau o duce la spa, irelevant. Ideea este ca o plateste pentru sex. Nu se numeste prostitutie?
Cezarel a spus ca nu, deoarece ea ca sotie a lui are obligatia de a-l satisface sexual. Pai? Nu inteleg. Ea ca sotie trebuie sa ajute la perpetuarea speciei. A facut maria 8 copii. Nu mai are chef de sex. Lucreaza 10 ore, face de mancare, curatenie, tot. S-a saturat de sex pana la 8 copii, deci Iuan pentru a primii ce vrea o plateste. Prin definitie, e prostitutie nu? Maria se vinde. Conteaza ca sunt casatoriti?
Daca o femeie s-a casatorit cu un barbat pentru bani, nu e tot prostitutie? Ce conteaza daca sunt casatoriti? Conteaza motivele pentru care fac sex. Ea pentru bani, el pentru ca o place. Difera. NU sunt aceleasi. Deloc!
Ma enerveaza discriminarea. Privim doar femeile apte de prostitutie, barbatii nu. Dar si ei o fac. deci?
bun
cezarel mama uite ici’sa
definitia google-iana a prostitutiei
nu mai imi racesc iar gura degeaba
De ce o sustin? Pentru ca am evoluat. multe lucruri pacatoase atunci nu se mai tin cont acum, deci, e irelevant.
Mass Media e un pacat pentru ca aduce ofende lui Dumnezeu, prezentand toate pacatele supreme ce se intampla in lume, minciuni, crime, violuri. Omul ajungand astfel sa aiba idei pentru mai multe.
Vai cezarel esti prea fanatic, nu mai esti obiectiv
E frustrant sa vezi ca stiu mai mult decat tine?
El nu vrea sa continue aici pentru ca se va ajunge la o mahala pe blogosfera
Eu sunt de parere, ca ar trebuii sa fie impotriva prostitutiei un om pur. Adica acel om care NU a vazut o alta femeie dezbracata in afara de sotia lui. NU s-a gandit ca ar face dragoste cu alta in afara de ea. NU a vazut filme porno, scene fierbinti din filme, reviste deocheate, si singurul lucru care ii produce erectie este gandul la sotia lui. DE ALTFEL nu incearca sa isi imbunatateasca placerile sexuale, si sexul e folosit doar pentru perpetuarea speciei.
Ala e singurul om demn de religie sa spuna ca prostitutia e un pacat
restul, suntem pui. Pentru ca pacatuim toti, mult, in alte domenii, asa ca .. balanta se echilibreaza