Aberatii speciale

Nu toate surprizele sunt placute

Eu sunt un fan al surprizelor. Imi dau motive sa urlu, atat de bucure cat si de nervi. E riscant sa-mi faci surpize pentru ca risti sa te trezesti cu o reactie deloc aproape cu ceea ce te asteptai. Pe la inceputul lui septembrie, dupa ce am pus wishlist-ul pe blog ma hlizeam cu Vladut pe tema hamac-ului. Trebuia sa fie aici o poveste mega tare, dar o sa ne facem timp si de ea la un momentdat.

Povestea hamac-ului : am vazut un cuplu stand deasupra unui oras in hamac, admirand peisajul. Am zis ca si eu vreau asta! Vreau! Astfel hamac-ul a ajuns pe wishlist, cu un numar mic de persoane care stiau adevaratul motiv  al intregii sandramale.

Intr-o zi, mama imi zice ca am un hamac la usa. Numele meu pe el, nesemnat. Dragut, m-am gandit iar apoi i-am cautat un loc in camera. Nu i-am gasit asa ca sta in continuare langa pat. Am fost sigura ca intr-o zi, cineva se va da de gol si voi afla de unde e. Ma entuziasmeaza cadourile astea pana cand nu gandesc la rece problema si trecem peste gluma : nu-mi plac stalkerii, iar chestiile de genul asta in directia aia ma trimt.

Am venit ieri acasa, ca tot omul, la ora 8. In 3 saptamani de cand lucrez la TiMAF e prima zi in care am ajuns inainte de 23 acasa ( a mai fost o zi in care am ajuns la 23.40). Mama in hol zambea tamp. Eu nu eram destul de bine dispusa. Nu e atat de usor sa lucrezi cu oameni pe cat se pare, iar eu chiar daca am o pasiune pentru oameni, imi pierd increderea in umanitate pe zi ce trece. Vazand zambetul de pe chipul mamei, speram sa fie o veste buna. Vestea a fost buna, a descoperit expeditorul hamacului, reactia mea nu a fost una la care se astepta.

concluziile :

1. nu imi plac surprizele

2. nu imi plac stalkerii

3. mai bine isi tinea gura

4. am un hamac de dat. nu il vreau. Daca pana duminica nu se anunta nimeni sa-l ia, il arunc la gunoi. Nu a fost scos din ambalaj, e nou, si nu mi-l trebe.